Marţi dimineaţă, în jurul orei 7.30 Gabriel L. , în vârstă de 39 de ani, din comuna Apahida, a fost găsit spânzurat de o frânghie subţire, chiar în şifonierul aflat în propria-i locuinţă. Conform mărturiei celor aflaţi la faţa locului, soţia bărbatului angajase nişte credite la o bancă şi nemaiputând să le returneze, familia urma să fie executată de către bancă. Aşa că bărbatul, nemaiputând suporta perspectiva de a rămâne fără casă şi de a fi aruncat, împreună cu familia, în stradă, a ales această soluţie disperată.
Trupul bărbatului a fost transportat la I.M.L. Cluj în vederea efectuării necropsiei, iar poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Apahida cercetează împrejurările în care a avut loc incidentul.

2 COMENTARII

  1. Doamne fereşte de-o aşa decizie.Nimeni să n-o mai ia căci îşi pierde viaţa dar şi sufletul.Calm,calm,calm.Discuţii cu familia,prietenii,cei din comunitate,biserică,societate.Există o cale de ieşire,nu azi,nu mâine dar se va ivi o cale de ieşire.Cu lacrimi şi din inimă vă spun acestea care nu sunt de la mine ci de la cei ce m-au învăţat acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.