PSD Cluj a organizat o conferință de presă, luni 8 februarie, pentru a anunța câteva dintre candidaturile membrilor de partid, la alegerile electorale de la începutul verii.

După cum au menționat anterior, social-democrații clujeni au desemnat-o pe Aurelia Cristea ca și candidat la primăria Cluj-Napoca.

Surpriza vine însă pe partea de Consiliu Județean. Președintele organizației județene, Remus Lăpușan a anunțat că s-a votat în unanimitate, în interiorul partidului, ca actualul deputat PSD, Cornel Itu să fie pe loc fruntaș pe listele de candidați la instituția mai sus menționată.

Astfel că, dacă cei din PSD obțin minim 13 locuri în Consiliul Județean, vor avea majoritate pentru a-l numi pe Itu pe funcția executivă de președinte al acesteia.

Itu s-a arătat onorat de propunere și a explicat faptul că ar avea trei propuneri de proiect, pentru un posibil mandat de șef al Clujului.

„Vreau să aduc normalitatea și echilibrul în Consiliul Județean Cluj. Este important să se oprească această telenovelă ce există în instituție de ceva vreme. Pe partea de proiecte, printre interese, prioritare vor fi: realizarea Spitalului Regional de Urgență, realizarea parcului Tetapolis și desigur, înființarea la Câmpia Turzii a unui Centru de Colectare și Sortare de fructe și legume” a punctat deputatul Cornel Itu, în conferința de presă.

Cornel Itu a făcut parte din mai multe funcții publice precum: consilier Local la Dej între 2000-2004; consilier județean la Cluj între 2004-2008; iar din 2008 este membru al Camerei Deputaților.

Mai multe detalii despre cine sunt candidații la primăriile din județ, ce alți consilieri se numără pe locurile eligibile și care sunt membrii ”noi” ce vor să obțină o funcție după alegerile din iunie 2016 aflați în ediția tipărită a ziarului Gazeta de Cluj.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.