Fun Park Cluj s-a deschis în luna ianuarie a acestui an lângă pârtia de schi din Feleacu. Parcul invită oameni de toate vârstele la mișcare, pentru a susține sănătatea și nu în ultimul rând, distracția și voia bună.

Pentru a putea extinde distracția pe tot parcursul anului și nu doar în timpul iernii, administrația parcului a apelat la fonduri europene.

Parcul va avea activități atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Cei mici vor avea parte de un spațiu special amenajat, care va include și un rotondo, un linghișpir cu colaci, unde micuții se vor putea da în voie.

Pentru cei mari, Fun Park Cluj pune la dispoziție teren pentru Paintball, iubitorii de cățărat se vor bucura de asemenea perete special pentru escaladat, un tir cu arc unde jucătorii își vor putea testa precizia, iar cei mai curajoși se vor putea bucura de tiroliană și se vor putea da în bile de zorbing. O altă activitate foarte interesantă de care se vor putea bucura oamenii este un traseu special amenajat pentru tubing, ce reprezintă niște colaci foarte rapizi cu ajutorul cărora se va putea coborî un traseu predefinit. Nici iubitorii de ciclism „nu vor scăpa”. Parcul va pune la dispoziție biciclete de ultimă generație pentru plimbări în aer curat pe dealul Feleacului.

Cu siguranță vedeta parcului va fi bobul alpin. Aceasta se va derula pe 1400 de metri, cu un sistem de role pe șine. Capacitatea unui bob este de două persoane. Traseul bobului va cuprinde numeroase curbe și diferențe de nivel, aducând senzații cu adevărat extreme pentru cei ce-l vor încerca. Fiecare bob va avea un sistem de frânare pe care parcipanții îl vor putea uiliza, iar întoarcerea se va face cu ajutorul teleschiului. Aceast tip de tehnologie este al doilea în lume.

Tarifele vor fi puțin diferite. Prețurile vor fi convertite din lei în puncte, fiecare punct fiind 1 RON, iar dacă nu veți folosi toate punctele, nu vă panicați. Punctele vor putea fi folosite pe tot parcursul anului.

Pentru și mai multe detalii, accesați site-ul http://www.funparkcluj.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.