Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite vine în Cluj-Napoca unde va susține o prelegere în limba engleză despre semnificația Zilei Președinților și va participa la o dezbatere despre amenințările de securitate din spațiul euro-atlantic.

În prima zi a vizitei, Ambasadorul SUA, Hans Klemm va susține un discurs pe tema ”Reflections on Presidents’ Day”. Evenimentul va avea loc joi, 25 februarie, la ora 11:15, în amfiteatrul 101 la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (str. Traian Moșoiu, nr. 71).

O zi mai târziu, domnul Hans Klemm va participa la dezbaterea „Amenințări de securitate actuale în spațiul euro-atlantic” organizată de Grupul de Reflecție CITADEL. Manifestarea va avea loc vineri, 26 februarie, de la ora 10:00, în AULA Facultăţii de Studii Europene (str. Em. de Martonne, nr. 1). În cadrul celui de-al doilea eveniment va fi invitat și fostul ministru de externe al României, Bogdan Aurescu, iar dezbaterea va fi moderată de conf. dr. habil. Valentin Naumescu, fondatorul şi coordonatorul Grupului de Reflecţie şi Analiză Internaţională CITADEL.

Temele abordate în cadrul dezbaterii vor reliefa principalele provocări, amenințări și riscuri la adresa securității în spațiul euro-atlantic, precum și răspunsurile Alianței Nord-Atlantice în ansamblu sau ale statelor membre, în noua configurație a sistemului relațiilor internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.