De Mărțișor agenția Alis Holidays anunță pachet turisticpachet turistic pentru vacanțe pe litoralul Bulgariei. Agenția de turism Alis Holidays aduce de mărțișor atât pentru doamne și domnișoare cât și pentru jumătățile lor o serie de pahete turistice și sejururi de 7 nopți în Bulgaria, stațiunea Albena.

Bulgaria a devenit o destinație populară, în special, pentru stațiunile care oferă servicii de agrement complete atât pentru tineri cât și pentru familiile care au copii. Stațiunile Albena, Nisipurile de Aur și Sunny Beach, sunt foarte apreciate de cei care doresc o vacanță linistită pe litoralul Bulgariei în 2016.

1a

Unu beneficiu considerabil pe care îl au ofertele de vacanță pe litoralul Bulgariei este prețul atrăgător. Un exemplu de pachet turistic pentru în Albena, 7 nopți la hotel KOMPAS 3*, all inclusive este la prețul de 199 euro/persoană în cameră dublă.

2a

3a

4a

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii:www.alisholidays.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.