Polițiștii clujeni au reținut, ieri, 3 martie, două persoane de 19, respectiv 24 de ani, pentru tentativă de omor și tâlhărie calificată. Cei doi au pătruns prin efracție în casa unui bătrân din Viișoara pe care l-au agresat și i-au furat banii.

Polițiștii au reușit să îi depisteze pe cei doi bărbați bănuiți că, în luna februarie, au pătruns prin efracție într-un imobil din satul Viișoara l-au bătut pe proprietar și au sustras o sumă de bani. Poliţia Cluj nu a vrut deocamdată să facă publică suma de bani furată de cei doi tineri, informează citynews.ro

Cei doi tineri sunt din comuna Viișoara cel de 25 de ani şi din județul Hunedoara, cel de 19 ani, au fost prinşi de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia-Turzii, ambii locuind pe raza municpiului Cluj.

Practic, în noaptea de 3 spre 4 februarie, cei doi bărbați au pătruns prin efracţie într-o casă din satul Viişoara. Cei doi i-au aplicat mai multe lovituri proprietarului, un bărbat de 88 ani, şi au sustras o sumă de bani.

Pentru administrarea probelor, în 3 martie au fost efectuate două percheziţii imobiliare pe strada Platanilor din Cluj-Napoca, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Faţă de cei doi bărbaţi, prin ordonanţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, s-a pus în mişcare acţiunea penală, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi tâlhărie calificată. Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 ore şi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Judeţean Cluj. Aceştia vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, mai scrie sursa.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.