În Piața Mărăști, mizeria este la ordinea zilei. Zona continuă sa fie un focar de infecţie din cauza gunoaielor care dau pe dinafară din coşurile de gunoi sau sunt aruncate direct pe trotuare.

1

Așa arată zona care face legătura dintre Piața Măraști și Calea Dorobanților, prin care mulți clujeni trebuie zilnic să treacă.

2

Cu toate ca s-a mai scris despre problema gunoaielor din zona Pieței Mărăștia, problema fiind adusă şi în atenţia primarului Emil Boc prin intermediul unui site pentru sesizări şi reclamaţii, situatia nu s-a schimbat. Piața Măraști fiind în continuare bătaia de joc a autorităților și a societăților responsabile cu curățenia.

3

Comentariu foto: Fie că-i frig sau caniculă afară, baieții de la Carrefour Market Mărăști descarcă în continuare „marfa” într-un perimetru plin de gunoaie, marfă care ulterior poate fi regasită pe rafturi.

4

Din imaginile de mai sus se poate observa cum un grup de țigani au răsturnat un tomperon destinat aruncării selective de deșeuri, ziua în amiaza mare, fără ca cineva să intervină sau să sune măcar la poliția locală.

Sursa: bzc.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.