Reporterii Gazetei de Cluj au fost contactați de sora militarului acuzat că ar fi traumatizat o minoră de opt ani, pentru a relata o altă versiune a poveștii. De asemenea, mama acestuia a acceptat să ne dezvăluie în exclusivitate ce a discutat cu inculpatul la scurt timp după ce a fost arestat.

Anamaria Maxim, sora militarului Marius Constantin ce se află în arest după ce vineri a fost acuzat de corupere sexuală și racolare minori în scopuri sexuale, susține că tot acest caz este o înscenare pronită de la tatăl fetiței de 8 ani, Titus Sușa, fost coleg de unitate cu acuzatul. 

„Tatăl fetiței despre care se spune că a fost traumatizată de fratele meu, a fost și el militar la aceeași unitate unde era Marius. În urmă cu doi ani, a demisionat și a plecat la muncă în Italia, iar acolo a suferit un accident și și-a pierdut ambele picioare. A pierdut totul și acum se răzbună pe fratele meu care în mai puțin de o lună trebuia să se pensioneze. Marius Costantin Maxim a crescut trei fete cum a putut el mai bine după ce l-a părăsit nevasta și l-a lăsat cu datorii de 300 de milioane. Cum să creadă o țară întreagă că el ar fi în stare de așa ceva? Titus Sușa, tatăl fetei m-a sunat cu câteva zile înainte să fie arestat Marius și mi-a spus că fratele meu o va păți. Vineri, când l-au arestat mi-a dat sms și m-a anunțat. Cum este posibil să facă așa ceva. Să inventeze un asemenea lucru și să mă anunțe că a  reușit să îl bage la pușcarie pe fratele meu. Mama mea este terminată” declară Anamaria Maxim.

În altă ordine de idei, am reușit să luăm legătura și cu mama reținutului, care ne-a spus că a reușit să îl viziteze în arest pe acesta și ne-a transmis ce susține acuzatul. 

„Eu cu iubita băiatului meu, stăteam pe hol așteptând ca polițistul să îl aducă să îl vedem. Am reușit să îi povestim la polițist că tatăl fetei a sunat-o pe fiica mea în Irlanda cu trei zile înainte și că apoi băiatul meu a fost arestat. I-am spus că nu se leagă multe acuzații, iar polițistul ce era la ușă ne-a spus că a auzit-o pe avocata ce se ocupă de caz spunând că dosarul e curat și că nu are pentru ce să îl condamne. În 22 de ani de muncă, băiatul meu nu a greșit cu nimic. El tot timpul a fost un tată grijuliu și responsabil mai ales cu familia lui, deși l-a părăsit fosta soție ca să plece în străinătate. La mine în casă a dormit de fiecare dată de Paște și de Anul Nou cu nepoata mea 16 ani. Niciodată nu a generat vreo problemă. Dacă tatăl fetiței spune că băiatul meu a traumatizat-o de trei ori pe minoră, de ce nu a anunțat autoritățile de prima dată? Iar nu se leagă ceva. Noi am sunat la unitate și ni s-a spus că niciodată la muncă nu a cauzat probleme niciodată. Tatăl fetei era prieten bun cu băiatul meu și l-a ajutat întotdeauna când el a venit din Italia. Nu știu de ce s-a întors împotriva fiului meu.

Am apucat să vorbesc cu băiatul meu și mi-a spus ”Mamă, nu sunt vinovat. Mi-au întins o cursă. Am făcut contestație. Tatăl fetei mi-a întins cursa”. Doamne ferește. Este o făcătură! Sunt lucruri ce nu se leagă între ele. I-am spus: Dragul mamii dacă într-adevăr ești nevinovat cere un test cu detectorul de minciuni și pentru tine și pentru tatăl fetiței. Am auzit că familia aceea e în criză de bani și a spus că va duce fetița la un psiholog anume și că îl va costa pe băiatul meu ”, declară în lacrimi mama militarului acuzat de corupere sexuală.


De altfel, Marius Constantin Maxim suferă de diabet și are nevoie de insulină zilnic.

Potrivit mamei acestuia, acuzatul susține că doar a salutat-o pe minoră și a întrebat-o cum se descurcă cu școala având în vedere că urma să înceapă clasa a doua.


Publicația Dejeanul.ro preciza miercuri, 7 septembrie că un militar in varsta de 43 de ani, angajat la o unitate militara din cartierul Dealul Florilor din  Dej, a marcat pe viata o fetita de doar 8 ani.

„Barbatul, originar din Botosani, care locuia in Caminul de Garnizoana din Dej, in ultimele 3-4 luni ar fi abuzat sexual o fetita de doar 8 ani care locuia intr-un bloc de pe strada Pepineriei. Anchetatorii spun ca in tot acest timp, in repetate randuri, cadrul militar o ducea pe fetita in scara unui bloc, in spatele tomberoanelor sau chiar in padurea Bungar, unde in timp ce ii arata minorei filme pentru adulti pe telefon, isi provoca placeri. Vineri, fapta a fost pe punctul de a se repeta, si in timp ce militarul o astepta pe fetita in scara unui bloc, incepand deja sa se masturbeze,  in locul acesteia au mers politistii. Acestia l-au incatusat si l-au dus imediat la audieri. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmand sa fie cercetat de Parchetul Militar. Oamenii legii au informatii ca fetita de opt ani nu a fost singura victima a militarului Marius Constantin M., si ca acesta ar fi incercat sa corupa o alta minora de doar sapte ani, dupa ce i-a cumparat o punga de chips-uri”, se arată în știrea publicată de sursa mai sus menționată.

 

 

5 COMENTARII

  1. Eu n-am crezut de la început această poveste. Dacă se confirmă că militarul este nevinovat, atunci ungurii separatiști vor suferi mult. În mediul on line au declanșat o avalanșă de calomni și insulte, cum ar fi „toți botoșănenii sunt pedofili” etc. Scopul: dezbinarea românilor.

  2. Cu aproximativ o saptamana inainte de arestarea lui Marius Maxim, ma aflam in salonul de frumusete din Dublin apartinand surorii acuzatlui cand acesta a primit mesaje din partea tatalui minorei, ce este domiciliat in Italia. Denigrandu-l pe Marius care de fapt refuzase invitatia sa ca dupa pensionare, sa vina in Italia sa locuiasca la el si sa-l ajute tinand cont ca in urma accidentului suferit sufera de un grad de invaliditate a membrelor inferioare. Soldatul este un om de onoare care nu a mai avut nici un precedent pana la acesta varsta si cred ca un test al detectorului de minciuni la apelul / contestatia capatului de acuzare ar face multa lumina in acest caz. Testul este indicat ACUZATORULUI chiar daca se afla Italia. Trauma reala prin care trece acea fetita care face deja parte dintr-o familie de mult demerara, este SUBIECTUL despre care trebuie sa vorbeasca si sa minta. Sper ca justitia sa nu aibe ochii legati si sa descopere adevarul.

  3. Vizionand unul din reportajele televizate de mas media in care se mentiona ca acuzatul ar fi fost surprins in scara blocului cu pantalonii in vine si se masturba in fatza fetitei folosind materiale pornografice ziua in amiaza mare i-mi pun intrebarea: care barbat i-si da pantalonii jos pana la glezne intrun loc public pentru o masturbare pe furis cu o minora? Nici cei singuratici care sufera de voaierism pe care oricare dintre noi i-am observat masturbanduse langa tulpina unui copac sau oriunde in alt loc, cel putin o data in viata noastra, nu avea pantalonii dati jos. Daca aplicam logica este imposibil ca acest soldat si om de onoare sa se expuna de unul singur pericolului de a fi surprins IN FLAGRANT DELICT, ziua, intr-un loc foarte public circulat de locatarii blocului, postasul, femeia de serviciu sau vizitatori ai locatarilor. Din cate am inteles fetita face parte dintr-o familie desmembrata de mai multi ani inainte, tatal stabilit in Italia, beneficiind sau nu, de suport financiar de la departamentul de protectie sociala sau medicala a Italiei, desigur URMARESTE PROFITURI MATERIALE in urma acestor acuzatii nefondate si ilogice. Sunt multe persoane care ar face si crima de om pentru a obtine ceva sau chiar doar PENTRU A SE RAZBUNA PUR SI SIMPLU. In trecut dupa ce se despartise de sotia sa, tatal fetitei era CAZAT GRATUIT DE ACUZAT, de fiecare data de cate ori venea in vacanta in Romania. Marius Maxim era singurul lui prieten de un real ajutor la nevoie. Dupa ce sotia lui Marius s-ia abandonat sotul si copii lasand-ul cu datorii enorme la banca era de inteles ca Marius Maxim nu a mai avut nici o sansa sa mai ajute pe nimeni in afara copiilor sai. ACEST DOSAR ESTE CUSUT CU ATA ALBA iar cei ce reprezinta justitia in tara noastra trebuie sa permita acuzatorilo sa le subestimeze inteligenta si poterea de decizie.

  4. ESTI JALNICA Z T I DE CE AR PLATI CINEVA CA SAL BAGE LA PUSCARIE NEVINOVAT. Nu are nici o logica dorința tatălui copile de a merge la el. A avut un accident e adevarat dar el sa recuperat si lucreaza omul totul este ok in privinta asta. După ce se termină procesul sar putea ca cei care spun că tatăl fetei este invalid sa si plateasca pentru asta. Militaru este vechi in branșă. Nu vreau sa spun mai mult. Justiția nu e oarbă. Oare cine isi cheltuie banii sa bage un om in pușcărie. Hai sa nu mai fim ipocriți și sa lăsăm legea sasi faca treaba

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.