Informații incredibile auzite de vărbiuțele Gazetei de Cluj: șarada cu OUG 13 a fost instrumentată de un procuror.

Inițial OUG 13 trebuia să intre în vigoare la o zi de la publicarea în Monitorul Oficial. Însă în drumul OUG-ului spre publicare…cineva…nu dăm nume(doamna procuror Oana Schmidt-Hăineală) a adăugat un ”0” lângă cifra ”1” și astfel s-a creat acea portiță de zece zile prin care serviciile au putut scoate destui protestatari în stradă încât OUG 13 să pice.

Potrivit surselor, cei de la DNA îi audiază pe toți semnatarii OUG 13 întocmai pentru a nu lăsa să se vadă cine a fost cel ce a modificat documentul legislativ. 

camelia Oana Schmidt-HăinealăOana Schmidt-Hăineală este și vestita doamnă procuror(fost secretar de stat în Ministerul Justiției), care a depus prima mărturie în fața anchetatorilor, la declanșarea anchetei pentru acest OUG 13. 

Iată și declarația interesantă a acesteia, la ieșirea din sediul DNA: „Toate persoanele care au fost implicate, care au fost în acel context de loc şi timp, trebuie audiate ca martori. Este absolut normal”, a declarat Hăineală, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, după aproape trei ore petrecute în faţa procurorilor.

De asemenea, e la mintea cocoșului faptul că nu le-ar conveni celor din subordinea Kovesi să lucreze la un dosar ce ar arăta o manipulare a poporului pentru un OUG 13 bine scris, dar modificat intenționat. Kovesi este și a fost cea care a militat ca acel OUG 13 să nu fie redactat, darăminte publicat în Monitorul Oficial.

Modificarea cu cele zece zile a fost ultima carte pe care au jucat-o dușmanii PSD-ului.

Desigur vă întrebați: ”Dacă e așa, de ce PSD nu a spus nimic? De ce Grindeanu nu a spus nimic?”. Ei bine, pentru că dacă ieșeau în sfera publică dezmințind că nu au hotărât un termen de 10 zile pentru implementarea OUG-ului, se presupunea că ei nu ar fi citit deloc ordonanța ce conținea semnăturile lui Florin Iordache, Sorin Grindeanu, Carmen Daniela Dan și Teodor Meleșcanu.

E treaba DNA-ului să facă lumină în acest caz…desigur, dacă vrea. Până atunci…

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.