Ministerul Justiţiei a adoptat un nou proiect de lege ce urmăreşte modificarea Codului Penal si a Codului de Procedură Penală, în concordanţă cu deciziile Curţii Constituţionale. Afirmă Călin Popescu Tăriceanu, după întâlnirea cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, printr-un comunicat de presă.

„În ceea ce privește modificarea codurilor penal și de procedură penală, Președintele Senatului a menționat că în plan legislativ, la nivelul Ministerului Justiției, a fost finalizat și adoptat proiectul de lege de modificare a Codului Penal şi Codului de Procedură Penală pentru punerea în acord cu deciziile Curţii Constituţionale”, evidentiaza comunicatul dat de Tăriceanu

Ministrul Justiției a confirmat, pentru STIRIPESURSE.RO, că un asemenea proiect există. „A fost trimis la Parlament”, a precizat Tudorel Toader.

Acest proiect nu a fost adoptat în Guvern înainte de a fi trimis la Parlament, însă cel mai probabil, cum s-a întâmplat si cu proiectele anterioare de modificare a legilor justiţiei, acesta va fi deprins de parlamentari.

În momentul de faţă nu sunt cunoscute modificările Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală realizate la Ministerul Justiţiei. Acest proiect de lege nu a fost confirmat de nici un deputat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.