19 persoane arestate într-o rețea de traficanți de droguri pe ruta Cluj – Bistrița

189

Ca urmare a celor 36 de percheziții efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud și procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, 19 persoane bănuite de trafic de droguri de risc au fost reținute pentru 24 de ore.

Față de 8 dintre acestea, s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de 3 dintre acestea, măsura arestului la domiciliu și față de 8, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La data de 7 martie a.c., polițiștii de investigații criminale au pus în executare opt mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, emise de către Tribunalul Bistrița-Năsăud, împotriva unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire la grup infracțional și efectuarea de operațiuni ilegale cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Vă reamintim faptul că, la data de 2 martie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au efectuat 36 de percheziții domiciliare, în județul Bistrița-Năsăud și în municipiul Cluj-Napoca, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, 19 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentate Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, pentru 8 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de constituire la grup infracțional și efectuarea de operațiuni ilegale cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, acestea fiind încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ