2 bărbați prinși în flagrant în timp ce încercau să fure un seif metalic

215

Polițiștii au prins în flagrant, doi bărbați, de 27, respectiv 57 de ani, după ce aceștia au intrat într-o societate comercială din sectorul 4, de unde au încercat să fure un seif metalic.

Luni în jurul orei 3:30, polițiști din cadrul Secției 15 împreună cu polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale – Poliția Sectorului 4 au aflat de la Poliția municipiului Oradea, că doi bărbați, ce se ocupau de furtul de bancomate și seifuri, se află în capitală, s-a arătat într-un comunicat al DGPMB, potivit Digi24.

Bărbații au fost prinși în flagrant imediat după ce au pătruns în mod ilegal într-o societate comercială și au dislocat seiful metalic ce conținea o sumă de bani.

În urma declanșării sistemului de alarmă au părăsit în fugă locația.

Cei în cauză au fost duși la sediul Secției 15 Poliție pentru audieri, iar la fața locului au fost identificate o geantă și mai multe scule folosite la comiterea faptei, precum și un autoturism cu care aceștia s-au deplasat.

Cei doi se află în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților, fiind efectuate verificări pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuiților

LĂSAȚI UN MESAJ