[youtube height=”400″ width=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=wA0PyqhidBw[/youtube]

Noul director al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), Marcel Bolos, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă atât activitatea de până acum a agenției, cât și planurile pentru exercițiul bugetar 2014-2020. Acesta a prezentat Planul de Dezvoltare Regională, în valoare totală de aproape 17 miliarde de euro și a arătat că în cazul județului Cluj, au existat până acum 153 de idei de proiecte, cu o valoare totală de 458 de milioane de euro. Cele mai multe dintre acestea sunt din domeniul transporturilor, dar și turism, infrastructură educațională sau monumente istorice. Pentru 2014-2020, bugetul va fi aproape dublu, și anume de 1.024 de milioane de euro, față de 488 de milioane în exercițiul bugetar anterior. O noutate o reprezintă introducerea unor finanțări pentru proiecte sectoriale de dezvoltare a infrastructurii regionale.

2 COMENTARII

  1. „poate atrage fonduri de peste 1 miliard de euro”! Dar de unde stie?(ca sa citez un copil de la o emisiune „traznita”). si cum o sa le atraga? cu fata? cu spatele? sau din lateral? vai ce bine o sa ne distram cu acest personaj! Clujul l-a nascut, Oradea l-a scolit(ehehe, 3 facultati, dupa 1990 ca inainte de 1990 era mai greu!)si acum il livram inapoi judetului Cluj!

  2. ce grea e gramatica limbii romane! asadar, intr-un interviu de nici doua minute doua greseli:1. ” posibil ca sa se discute” 2. „competentele Agentiei POATE sa fie un pic imbunatatite”! Cum zisesi? Competentele….poate? Neicusorule, la cele 3 facultati(inginerie+economie+teologie) asta ai invatat? Wow! Pacat de o astfel de voce suava, gingasa, dulce, incon_fund_abila! Si o prostioara pe minut? Ca sa nu mai zic altceva: eu vreau ca Nutzi sa ramana forever cea mai mare absorbanta! Nu se poate ca locul Nutzicai sa fie luat de alta! Oooops! Altul, am vrut sa zic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.