2017 ne aduce un partid de pocăiți

1073

Legea permite ca minim trei cetățeni să-și înființeze un partid. Astfel că din străfundurile celor nebăgați în seamă de Guvernul României se naște o formațiune politică a căror membri vor fii pocăiții.

Dat fiind faptul că procedural, înființarea unui partid trece birocrațiile Statului, o grupare de pocăiți care vor să se auto-intituleze creștini.

Inițiativa acestora vine din timp pentru pregătirea unei campanii emoționale la alegerile europarlamentare ce vor avea loc 2018.

Printre doctrinele ce vor sta la baza crezului de partid se numără pasaje din Sfânta Scriptură, adaptate la regimul politic actual.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Sunt in israel acum, stau la mama . Vreau sa va spun ca aici e dictatura!!!! Am impartit niste foi cu adresa: antipsychiatry.org si…. m-am trezit cu politia in casa!!!!!! Au vrut sa ma arunce in psihiatrie!!!!!!!!!!! Voi realizati bine ce dictatura e aici??????????????? Acum, umbla dupa mine in continuare: politia, mossad si ambulante!!!!! Vor sa ma prinda dar Dumnezeu nu m-a lasat pe mana lor! SUNT CEI MAI NERUSINATI de pe pamant!!!!! Nu am idee sa mai existe vreun neam, asa de nesimtit si criminal!!!!!!!!!!!!! Care ma puteti ajuta sa scap din ghearele lor: antipsychiatry@hush.ai
    In Romania, psihiatria era chiar sa ma omoare!!!!!!! Cea mai groaznica experienta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________________va rog rugati-va sa NU dispara siteul : antipsychiatry.org !! Daca intrati, vedeti va rog articolul: de ce trebuie abolita psihiatria.

LĂSAȚI UN MESAJ