Este inceputul unui nou an, iar luna Ianuarie este, deseori, momentul oportun pentru a incepe sa lucrezi la indeplinirea unui vis, in mod special cand acesta implica modelarea siluetei si imbuntatirea starii de sanatate. Pentru a-l transforma in in realitate, este necesar ca acesta sa fie cat se poate de bine conturat, pentru a-ti putea construi un plan prin care sa il realizezi. Este esential sa nu te bazezi in alegerile pe care le vei face pe mituri sau sfaturi care nu au un fundament, deoarece pierderea kilogramelor trebuie sa se faca treptat, corect si sigur, astfel incat pe parcursul acestui proces sa iti imbunatatesti sanatatea, nu sa o deteriorezi.

Reteta succesului cand doresti o imbunatatire a siluetei si a starii de sanatate

Este foarte important sa te focusezi asupra telurilor pe care le ai, incercand sa gasesti modalitati simple, eficiente si cat se poate de sigure, prin care iti poti atinge obiectivele. Daca vrei sa iti modelezi silueta, scapand de cateva kilograme, este esential sa nu apelezi la diete drastice!

  • Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa consulti un specialist in nutritie, care sa te ajute in obtinerea unui regim alimentar echilibrat si potrivit tie, in functie de solicitarile pe care le are organismul zilnic, dar si de metabolismul, varsta si alti asemenea factori.

Un ajutor suplimentar in procesul de schimbare pe care il incepi este o cana de ceai de ananas de la Dr. Ming. Cantitatea ideala pentru efecte vizibile intr-un timp scurt, este de maxim doua cani pe zi. Acest supliment natural este un produs care poate fi achizitionat doar online, avand proprietati care ajuta si la imbunatatirea digestiei.

a cup of tea
a cup of tea
  • Odata stabilita baza nutritionala, alimentara, trebuie sa incluzi in programul tau (zilnic, cel mult saptamanal), sportul. Exercitiile fizice sunt foarte importante pentru scaderea numarului de kilograme, dar mai ales pentru sanatate, imbunatatind musculatura, sistemul osos, sistemul cardiovascular, dar si rationamentul, ajutand inclusiv la descarcarea emotionala.

Cele doua adaosuri majore pe care le vei include in viata ta, trebuie respectate constant, de aceea, atat regimul alimentar, cat si sportul pe care il faci (pe langa miscarea zilnica – mers pe jos, urcat de scari, intinderi de incalzire), trebuie sa fie personalizate, potrivindu-se stilului tau de viata, pentru a nu pierde rezultatele obtinute, dupa ce ti-ai atins obiectivele.

Schimbarea ta trebuie sa inceapa cu o detoxifiere!

Foarte multe persoane apeleaza la diverse modalitati prin care sa poata scapa cat mai repede de kilogramele pe care le-au “castigat” in urma meselor copioase de sarbatori. Cu toate acestea, in procesul de schimbare pe care ti-l doresti, graba nu trebuie sa existe. Fiecare corp este diferit, avand un metabolism diferit, asa ca acorda-ti tot timpul necesar.

33

Dupa o perioada aglomerata si plina de bunataturi culinare, specialistii recomanda o perioada de detoxifiere. Astfel, corpul are posibilitatea sa elimine toxinele acumulate, pregatindu-se pentru schimbarile majore care vor conduce catre obtinerea obiectivelor.

O cheie importanta a succesului este sinceritatea cu sinele, dar si cu persoanele care te vor ajuta in acest proces de schimbare, deoarece fiecare detaliu conteaza si nu trebuie sa te indrepti catre o extrema, ci sa gasesti un echilibru! Rezultatele de durata, care vor persista nu doar cateva luni, ci ani de zile, se obtin si mentin cu munca, ambitie si curajul de a iesi din zona de confort, curajul de a investi in tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.