Bogdan Huja trebuia să fie astăzi candidatul PRM la Cluj-Napoca. Tânărul a reușit, conform proprilor spuse, să strângă nu mai puțin de 3000 de semnături. 

Cu toate acestea, PRM a transmis presei un comunicat prin care arată că decizia la nivel de partid pe plan local este cea de a-l sprijini pe candidatul independent, Octvaian Buzoianu. 

„Eu am decis să-l sprijin pe Buzoianu. A fost strict decizia mea. Stânsul semnăturilor nu avea nici o legătură. Eu din 2012 până acum am strâns semnaturi la vreo 3 campanii și acum am strans pentru județ peste 6000. La primărie trebuiau 3000. Aveam semnăturile necesare, aveam toată documentația. 3000 de semnături le-am strâns în 5 zile” a declarat Bogdan Huja, fostul candidat al PRM pentru funcția de primar al Cluj-Napocăi.

 

Redăm comunicatul de ieri al PRM:

Conducerea filialei locale a PRM confirmă speculațiile apărute in presă, potrivit cărora candidatul anunțat pentru Primăria Clujului, Bogdan Huja, ar fi avut o întâlnire confidențială cu candidatul independent Ocatavian Buzoianu.

În cadrul acestei întâlniri au avut loc discuții pe marginea ofertei electorale a independentului Octavian Buzoianu și unele dintre ideile cuprinse în oferta electorală a partidului.

„Partidul România Mare, filiala Cluj, analizând oferta electorală a independentului Octavian Buzoianu, a ajuns la concluzia că se justifică sprijinul unei candidaturi unice din partea partidelor politice importante la Primăria Clujului, pentru a asigura succesul acestuia în lupta cu actualul deținător al funcției de edil al municipiului nostru, a declarat dr. Dan Brudașcu, președintele ales al filialei județene a PRM Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.