5 motive pentru care avem nevoie de o agendă

270

Managementul timpului este un lucru care pune în dificultate chiar și cele mai talentate sau motivate persoane. Acesta este primul motiv pentru care fiecare dintre noi avem nevoie de o agendă 2018.

Dacă lucrați într-o companie sau pur și simplu programul dumneavoastră este plin de activități, dacă se întâmplă ca uneori să uitați de evenimentele la care v-ati propus să participați, atunci cu sigranță aveți nevoie de o agendă.

Întrebarea la care răspunde acest articole este –  De ce avem nevoie de o agendă și la ce ne ajută?

UNIKAV_Traditii-15 agende culori

Nivelurile de productivitate variază de la o zi la alta iar instrumentele moderne care ar trebui să ne ajute să lucrăm mai bine și mai repede se pot întoarce împotriva noastră. Gândiți-vă la pierderea timpului verificând e-mailului în fiecare zi sau la renunțarea la plăcerile vinovate pe care le avem, cum ar fi cumpărăturile online.

IMG_1740 Lois Toate

 

Unii oameni preferă să țină evidența activităților zilnice folosindu-se de telefon sau de alte dispozitive, dar ce se întâmplă atunci când aplicația nu mai funcționează?

Un planificator bine reglat ar trebui să vă ajute să vă concentrați asupra sarcinilor cele mai importante în loc să vă speriați cu privire la cât de multe trebuie să faceți într-un timp scurt.

UNIKAVI-22 poza culori

 

 

Iată cinci motive pentru care o agendă vă va ajuta să faceți lucrurile și să vă bucurați mai mult de activitățile zilnice:

 

  • Vă puteți urmări toate responsabilitățile în orice moment

 

O agendă poate fi accesibilă oricui și poate fi pe dimensiuni variate, perfectă pentru spațiul din geanta ta. Astfel, vă puteți verifica întotdeauna sarcinile viitoare fără a fi nevoie să vă întrebați mereu colegii de muncă sau superiorii. Simțiți că aveți nevoie să vă actualizați programul? Puteți să vă achiziționați chiar acum agenda dumneavoastră personală. Nicio problemă, poti să te uiți la toate sarcinile tale chiar acum!

 

  • Toate activitățile pe care le întreprinzi sunt importante!

 

Simțiți uneori că aveți tendința de a rezolva doar problemele sau sarcinile de importanță majoră, însă le omiteți pe cele  minore? Ei bine, toate sarcinile pe care le aveți sunt importnate și acestea trebuie notate și ținute sub evidență. O agendă vă va menține updatat cu tot ceea ce aveți de făcut, ba chiar mai mult de atât, vă puteți lua notițe de care să vă folosiți atunci când trebuie să rezolvați cerințele impuse.

 

  • Îți poți actualiza constant sarcinile

 

Este foarte important ca pe lângă notarea sarcinior de-a lungul săptămânii să vă updatați întotdeauna responsabilitățile. Se întâmplă foarte des ca în unele activități pe care le desfășurați să apară sarcini noi sau să fie schimbate. De aceea, o agendă vă va oferi posibilitatea să vă actualizați constant sarcinile.

 

  • Vei deveni mai productiv și organizat

 

În urma unui studiu recent efectuat, numai 45% din timpul alocat soluționării problemelor principale este folosit în acest scop. De aceea, o agendă  care să dețină toate informațiile cu privire la cerinele sau deadline-urile pe care le aveți, vă vor ușura munca și vă vor face un profesionist. O agendă de calitate superioară și pe mărimea potrivită vă vor fi un mare ajutor la locul de muncă.

 

  • Vă veți simți satisfăcut profesional la finalul fiecărei săptămâni

 

De fiecare dată când treceți o activitate în agenda dumneavoastră sau îl marcați ca fiind complet, vă veți simți mai aproape de atingerea obiectivelor și de o satisfacție profesională care trebuie atinsă.

Este un fapt bine-cunoscut: vă bucurați mai mult de timpul liber atunci când știți că v-ați făcut treaba corect!

 

LĂSAȚI UN MESAJ