7 motive pentru a alege saltele Previ

463

Trăim într-o epocă plină de oferte care te pot pune în dificultate când vine momentul să alegeți salteaua potrivită. În magazine veți întâlni denumiri diferite e genul saltele ortopedice, saltele cu spumă memory, saltele din latex ori saltele medicale. Dincolo de aceste denumiri care vă vor pune pe gânduri, mai apare și un număr ridicat de producători dintre care nu veți ști ce să alegeți. Ca să vă ajut un pic și să vă facilitez alegerea saltelei ideale, vă voi prezenta 7 motive pentru a alege saltele Previ.

11

 

  • 1.producător autohton

 

Numărul mare de producători determină de multe ori confuzie printre cumpărători. Ideal ar fi să alegeți un producător autohton pentru că veți putea discuta direct cu personalul și veți afla cum se produce, unde, care sunt condițiile de comandă ori chiar de returnare. În plus, un producător autohton va oferi de fiecare dată un preț net avantajos comparativ cu unul de proveniență străină.

 

  • 2.tehnologie italiană

 

De câțiva ani pe piața internațională a saltelelor, tehnologia italiană a luat avânt și s-a diferențiat prin calitate, rezistență și stil. Tot mai mulți cumpărători preferă produse realizate prin tehnologie italiană. De câte ori nu v-ați trezit cu dureri de spate ori mai obosiți decât atunci când v-ați culcat? O saltea de calitate va face imediat diferența și va asigura un somn odihnitor, relaxant și, de ce nu, chiar calmant pentru durerile de coloană.

 

  • 3.produse de calitate

 

Dacă salteaua este prea veche ori nu e de calitate, somnul are de suferit, iar oboseala instalată în corp poate duce la diverse boli, inclusiv la slăbirea imunității. Cu alte cuvinte, dacă salteaua nu e de calitate, nu puteți dormi confortabil ceea ce duce la insomnie, imposibilitatea de a te concentra, iritabilitate, durere de coloană vertebrală, a zonei lombare ori a gâtului. De asemenea, răsucirea continuă pe parcursul nopții și agitația duc la mărirea stării de oboseală, iar ridurile se instalează mai repede decât ritmul natural de îmbătrânire. Efectele lipsei de somn se vor reflecta pe parcursul zilei. A dormi liniștit și calm nu este mereu egal cu numărul de ore de somn, ci mai degrabă este egal cu utilizarea unei saltele de calitate care ajută la crearea unei stări de bine, de odihnă și chiar revigorare, ideală pentru orice început de zi.

 

  • 4.sezonul reducerilor 

 

Aceasta este perioada optimă pentru a cumpăra o saltea perfectă pentru că producătorul autohton oferă reduceri la toate produsele sale. Spre exemplu,în această perioadă linia Luxury are reducere de 50%. Prețurile stabilite de Previ sunt superaccesibile pentru orice buzunar. Absolut toate prețurile includ TVA 19%. 

 

  • 5.ofertă variată

 

Este momentul ideal să comandați o saltea alegând modelul pe care îl dorești din gamele oferite de Previ, precum Saltele din Spumă Poliuretan, Saltele Memory, Saltele de lux, Saltele cu Arcuri Individuale, Saltele cu Arcuri tip Relaxa, Saltele din Cocos, Saltele pentru copii, Saltele Americane. Puteți alege una dintre saltelele Previ în funcție de preferințele voastre în ceea ce privește compoziția, grosimea saltelei (de la 18 la 30 de cm) ori chiar gradul de fermitate (moale, medie, tare). De asemenea, în funcție de alegerile voastre, puteți primi cadou două perne din aceeași compoziție cu salteaua.

 

  • 6.transport gratuit în toată țara cu livrare în maxim 48 de ore

 

O dată cu plasarea comenzii, este important să completați datele corecte de livrare. După acest pas, veți primi un mail pentru confirmarea plasării comenzii. Termenul general de livrare este de 24-48 ore de la plasarea comenzii, cu excepția saltelelor atipice unde termenul de livrare poate ajunge până la 10 zile. În cazul în care apar modificări cu privire la termenul de livrare, veți primi un mail cu informațiile necesare. Comenzile online sunt valabile doar dacă sunt confirmate telefonic de către reprezentanții firmei Previ SRL.

 

  • 7.posibilitatea de returnare în 14 zile

 

În cazul în care doriți să returnați salteaua comandată, aveți termen 14 zile de la recepționarea comenzii. Trebuie să faceți o sesizare scrisă, iar salteaua returnată să nu fie murdară ori agățată. Salteaua se returnează în ambalajul original, însoțit de documentele fiscale și certificatul de garanție care au fost emise de firma Previ. Contravaloarea produselor returnate va fi trimisă în termen de maxim 30 de zile, prin mandat poștal ori în cont bancar, potrivit O.G.130/2003

 

Așadar acestea sunt motivele pentru care ar trebui să alegeți saltelele Previ: producător autohton, tehnologie italiană, calitatea produselor, reduceri foarte mari, ofertă variată de saltele, transport gratuit în toată țara, posibilitatea de returnare a produselor. Ține de voi să alegeți produsul perfect pentru nevoile pe care le aveți, iar de producător să îndeplinească toate condițiile acestui parteneriat oferind calitate la un preț avantajos.

 

LĂSAȚI UN MESAJ