Florin Cioca, locotenentul lui Arpad Paszkany, este percheziționat de procurorii DNA în legătură cu un dosar de la Constanța. Societatea Polus, controlată până în 2012 de finanțatorul CFR Cluj Arpad Paszkany. Gazeta de Cluj vă prezintă cine este omul care a stat în spatele afacerilor finanțatorului clubului de fotbal clujean. Ciorca a dezvoltat proiectul mallului Polus la Constanța, dar și afaceri cu energie eoliană.

Citește articolul despre percheziția la Ciorca:

DNA il perchezitioneaza pe Ciorca, omul lui Paszkany, intr-un dosar de coruptie

Florin Ciorca a fost martor în dosarul lui Arpad Paszkany, în care acesta a fost achitat definitiv și irevocabil de ICCJ. Citește mai multe pe tema mărturiei acestuia mai jos:

Paszkany: „nu sunt Harry Potter”

 

Vasile Florin Ciorca este asociat într-o singură societate, BKSZ Energy. Firma, cu sediul în Sigma Center, nu a declarat cifră de afaceri în 2013, doar un profit negativ de 130.000 de lei.

În schimb, Florin Ciorca este administratorul la cea mai importantă afacere a lui Arpad Paszkany, clubul de fotbal CFR Cluj, după cum se poate vedea mai jos:

ciorca vasile florin cfr cluj

Ciorca mai este administrator la Compania de Informatică Aplicată(CIA), la Marasesti Wind si la Cartierul Tineretului Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.