Clujenii dau tonul protestelor impotriva lui Victor Ponta dupa ce DNA a inceput urmarirea penala impotriva acestuia si a cerut Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala pentru conflictul de interese. Protestul impotriva primului-ministru va incepe in aceasta seara de la ora 19 in Piata Unirii. Unul dintre organizatori este Daniel Mihis, care ne-a spus ca sunt deja 15 prieteni care se vor strange in Piata impotriva lui Victor Ponta si ii vor cere demisia. In scurt timp postarea acestuia a strans feedback din partea oamenilor care sunt pregatiti sa iasa in strada impotriva premierului.

 

UPDATE: Aproximativ 20 de clujeni au mers din Piata Unirii pana la Prefetura Cluj unde au scandat de cateva ori „Jos Ponta”, apoi „Afara, Afara, cu PSD din tara” si-au facut cateva selfieuri pentru Facebook si au plecat acasa. Numarul politistilor si al jandarmilor era aproape egal cu cel al protestatarilor.  Va prezentam mai jos cateva poze si video de la micul protest de la Cluj:

protest anti ponta cluj 5 iunie 2015 6 protest anti ponta cluj 5 iunie 2015 4 protest anti ponta cluj 5 iunie 2015 3 protest anti ponta cluj 5 iunie 2015 2 protest anti ponta cluj 5 iunie 2015

 

Mic video de la micul protest impotriva lui Ponta la #cluj

Posted by Gazeta de Cluj on Friday, June 5, 2015


 

Citește pe aceeași temă și un editorial al lui Liviu Man:

De ce Ponta nu trebuie să-și dea demisia


 

Protestele din Cluj s-au desfasurat sub hashtagul ‪#‎vineri565‬.

”Revolutia continua – parlamentul bolsevic nu-l va da jos pe monta, doar noi putem!
Piata UNIRII, orele 19.00 – ‘Vineri 565’!”, a scris Daniel Mihis pe Facebook.

 

Vom reveni cu alte amanunte.

13 COMENTARII

  1. Prea se potrivesc treburile. De ce sa plece Ponta. Ca sa vina ciracii sasului cu derbedeii de Pedelei, cu Gorganita si cu buldogul Blaga. Ia mai vedeti-va de treaba si nu mai puneti botul la indemnurile celor care va intarata. Am votat in 2012 pentru USL, PNL-ul s-a retras si s-a corcit cu cei pe care tot poporul i-a urat. In 2016 mergem la alegeri si atunci vom vota dupa constiinta fiecaruia si nu dupa ce ne zice sasul cu case multe cumparate din meditatii. Va salut.

    • Domnule Jiji, Iohannis a cumparat acele case pe nimic. In caz ca nu stii, sasii au plecat de aici doar cu valiza pe timpul regimului comunist. Daca nu ai trait, vorbit cu care din zonele unde au trait sasii te rog sa te abtii de la comentarii gen antena 3, unde astazi demisia lui Ponta era egala cu o lovitura de stat. Daca ar fi asa, unde e dictatura??

      • Stimate domnule Mihai C. Sunt din Sibiu si cam stiu cum a fost cu d-nul…. Nu tot ce s-a spus cam este si adevarat. Mai trebuie multe de adaugat. Sasii ramasi pe aici au ramas din motive bine intemeiate, de natura pur economica.

  2. Tonul îl dă Bucureștiul de data asta, unde a fost prima chemare pt ora 18:00, așa ca să nu mințim ca ponta, pentru că nuare importanță cine dă totnul de fapt…

  3. Domnule „Jiji” vă rog politicos si cu deosebit respect să vă inchideți cavitatea bucală.
    Vă mulțumesc mult, și daca nu doriți schimbarea în țară, frontierele sunt deschise.

  4. Daca demisioneaza Ponta, premier o sa fie numit Sandokan, tigrul Malaieziei. Ar fi pacat sa revina mutrele acre de care abia am scapat. Sau, poate ca priemarita o sa fie numita piranda Gorghiu. Atunci putem pleca cu totii la culcare si o sa ne trezeasca fizicianul Klaus. Iar cei care se vor trezi si se vor uita in jur, vor putea sa-si faca in liniste harakiri. Brisca o pot imprumuta de la acelasi…

  5. Domle e clar! Iohannis e invidios pe cei care au mai mult de o casă.Iar azi l-am auzit spunând că Ponta este „invinuit” adică e din gasca lui eba/succesuri, igas/branconaj, basescu/scufundaseu…..ori s-a apucat si asta de bautura? Iar cu protestul de la Cluj …..ce poti sa le ceri unora care l-au votat primar pe boc ?

  6. Ce protest e ala cu 10 participanti? Niste betivi si betive care au vrut sa faca un picnic in centrul orasului in loc de padure …

  7. Adevaru e trebuie sa-l dam jos pe Ponta ca e naso cu TVA-ul la alimente de 9% cu alocatii mai mari pentru copii, cu pensii marite si indemnizatii mai mari pentru mame . E nasol rau de tot . Hai sa-i aduce tot pe aia care au furat pana acum . Felictari pentru mars … Sunteti ca o turma de oi !!!

  8. normal ca nu este bine daca rămâne Ponta. O scurta documentare pe site-ul Eurostat care este DeTinut de UE veți vedea evoluția in bine a economiei. Astia cu BOC in frunte cum spunea cineva mai sus sunt retardați rău .Tineri prosti si indobitociti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.