Acuzat că e omul ruşilor, Daniel Dragomir sugerează că are acceptul americanilor

267

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir schimbă strategia şi, răspunzând acuzaţiei că ar fi un trădător în slujba ruşilor, afirmă că oficialii americani sunt la curent cu presupusele abuzuri ale generalului Coldea. Dragomir lasă astfel să se înţeleagă că are în continuare conexiuni oficiale în SUA şi că ar sluji un interes comun, legitim.

„Raspunzand comentariului domnului Serbanica Mihai de pe pagina mea de FB :”Cine crede un trădător? Că asta ești.”, as vrea sa delimitez clar povestea cu Dragomir – omul rusilor:

– Nu sunt omul rusilor, stiu prea bine ce au facut soldatii rusi familiei mele dupa 1945 si ce a facut Ursul Bolsevic tarii mele, stiu anii de opresiune si de abuzuri, de Canal si de teroare.

– Uneltele au facut marea greseala de a cadea in capcana SRL Coldea. Au crezut ca, daca au lins uneori cateva clante ale ambasadelor si si-au pus #jesuiscomey pe FB, sunt judecatorii pro-americanismului. Nu sunt.

– Rade de ei toata lumea. In SUA se stie foarte bine ce am facut eu pentru parteneriatul strategic si pentru lupta anti-terorista. Nu din vorbe ci din fapte, iar oamenii de acolo se ingrozesc la cat de jos au putut ajunge SRL Coldea si uneltele sale.

– Si tocmai pentru ca SRL Coldea stia ca imi voi respecta juramantul depus si nu voi vorbi niciodata, si-a atras uneltele in capcana tezei ruse”, scrie Daniel Dragomir pe blog, citat de stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ