Admiterea le liceele din Cluj Napoca Topul liceelor în 2017

636

Elevii de clasa a VIII-a din Cluj au aflat la ce licee au fost repartizați, pe baza mediilor de la examenul de Evaluare Națională.

TOPUL LICEELOR în funcție de media de admitere la fiecare profil are pe primul loc LICEUL TEORETIC „AVRAM IANCU” CLUJ-NAPOCA, cu specializarea Matematică-Informatică, unde ultima notă de intrare a fost 9.69, arată stiridecluj.ro.

 

Pe locurile doi și trei sunt specializările Științele Naturii (9.67) și Matematică-Informatică (9.56), de la LiceulTeoretic ”Nicolae Bălcescu”, iar pe patru este Colegiul Național ”Emil Racoviță”, cu specializarea Matematică-Informatică, unde ultima medie de intrare a fost 9.52.

 

Top cinci este încheiat de Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Dej, specializarea Matematică-Informatică, unde s-a intrat cu 9.51.

 

 

La polul opus, cea mai mică medie de intrare la un liceu din judeţul Cluj după repartizarea computerizată a fost de 3,77, înregistrată la specializarea Protecţia mediului de la Colegiul Tehnic ”Anghel Saligny” Cluj-Napoca, unde s-au ocupat 26 de locuri din cele 28 existente.