Dan Tarcea, noul președinte al PNL Cluj-Napoca Exclusiv

1451

Votul membrilor din biroul municipal al PNL Cluj-Napoca este la fel de respectat precum plăcuțele cu ”Păstrați curățenia”. Altfel nu se explică de ce noi deja am aflat că deseară câștigător al alegerilor pentru șefia organizației respective este Floriiiiiiiiiiiiin Călinescu. Eh, am glumit.

Mai încercăm odată: Daaaaaaaaaaaan Tarceaaaa! Nu sună neapărat cu rezonanță, dar e adevărul.

Și ca să vă spunem care este de fapt procedura, trebuie să vă avertizăm că ”asta e, ăștia suntem, noi în politică: bem!”.

Adică, omul, el Viceprimario del Minicipio Cluj-Napoca- Dan Tarcea n-a trebuit să facă nimic. Ca de obicei, alegerile de acest gen sunt de fapt numiri politice. Astfel, se ia una bucată telefon, se apelează liderii PNL Cluj, se convoacă la o ciorbă de fasole cu ciolan afumat, se cheamă țapul ispășitor-în speță Tarcea.

Apoi se amestecă un brainstorm de idei. Se taie bucățele orice propunere de alt personaj și toate ingredientele se lasă la dospit în timpul servirii ciorbei sub motto-ul:„Ori pe cine am pune pe funcție, tot noi tragem sforile. Măcăr ăsta nu e un rebel care să ne facă surprize precum NuDămNume(Seplecan)”.

Se termină de servit supa, toți mesenii sar cu portofelul superficial ca o duduie scoasă în oraș(adică fără intenția de a achita consumația). Apoi vine ospătarul care spune că totul e ”Din partea Casei” alias ”Noului Președinte” ce trebuie să își plătească locul.

Indivizii se retrag și se prezintă ulterior la o ședință ce va avea loc azi. Unde, hăi care nu au fost convocați la ciorbiță nici nu știu că votul e de formă.

Pentru ca produsul să fie de succes, se introduce”Tarcea” într-o urnă separată care va fi prezentat ca rezultatul oficial.

Aaaa…stați liniștiți că o să comunicăm tot în exclusivitate și desertul: singurului candidat ce va fi numit, pardon- ales la organizația județeană PNL Cluj.

 

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ