Ai aflat despre tipografia care te ajută să ai succes în afaceri?

317

Se spune că nu ești “om de afaceri” fară să ai  o carte de vizită și nici nu consideri că ai fost invitat “oficial” la un eveniment, dacă nu ai primit invitația într-un plic personalizat.  

Printul nu mai înseamnă de mult doar “negru pe alb”. Specialiștii în domeniu spun că trebuie să vii întotdeauna cu ceva nou pentru a atrage colaboratori, și aici nu se referă la inventarea unor noi produse sau servicii, ci la “reinventarea” relațiilor cu acestia. Ei susțin că mai nou, clienții reacționează foarte bine la o comunicare deschisă și prietenoasă și apreciază foarte mult atunci când văd că producătorii sunt atenți la nevoile și cerintele lor. În final, ceea ce contează pentru prestatorul de servicii, pentru o tipografie, în acest caz, este ca oamenii să se întoarcă la serviciile și produsele lor. 

Acum când digitalul a câștigat tot mai mult teren e necesar să nu uităm de beneficiile aduse de materialele printate, cât de mult ne ajută ele să ne promovăm afacerea, fie că suntem sau nu la început de drum, și că sunt situații în care doar dititalul nu te poate ajuta. Este foarte important ca pe lângă o simplă producție, tipografia să ofere și grafică sau design, pentru că asta te poate apropia foarte mult  de clienți. Trebuie  să fii rapid și să răspunzi pe loc la orice solicitare. Odată ce ai înțeles asta, relația cu clienții devine mult mai stabilă.

Numeroase studii au demonstrat că una din cele mai eficiente tehnici de promovare este prin intermediul de materiale promoționale printate și personalizate. Calitatea excepțională, prețurile accesibile, livrarea rapidă și consilierea individuală axată pe necesitățile fiecărui client sunt principiile după care au ales să se ghideze în tot acest timp profesioniștii de la Flyeralarm, și astfel și-au păstrat poziția de lideri pe piață, și de a fi una dintre cele mai căutate tipografii digitale din Europa. Această firmă oferă servicii tipografice prin indermediul online-ului pe segmentul B2B în Europa, și este una dintre cele mai mari companii e-commerce din Germania.

Viața Flyeralarm este dedicată tiparlui. Specialiști în domeniu, ei procesează aproxmativ 15.000 de comenzi și coordonează peste 20.000 de colete pentru ca acestea să ajungă în cel mai scurt timp la destinatar. Firma este prezentă în peste 14 tari din Europa: Marea Britanie, Italia, Franța, Austria, Polonia, Spania, Olanda, Danemarca, Suedia, Finlanda, Belgia, Elveția, Irlanda, Ungaria, iar acum și în România. Gama de produse oferite este foarte elaborată, într-o continuă dezvoltare și mereu personalizate pentru fiecare client. Flyeralarm vă oferă afișe, autocolante, bloc notes, broșuri și cataloage, carti de vizita de impact, cărți poștale, coli cu antet, facturier, flyere, mape, pliante, dar și grafică și machetare. Comanda se face online, consilierea este gratuită, iar pentru produsele comandate nu trebuie să plătiți nimic în plus, transportul fiind gratuit oriunde în țară. Timpul de livrare se stabilește în funcție de produs,  multe dintre ele pot fi livrare chiar și în 24 sau 48 de ore în țară. Toate produsele comercializate sunt tiparite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital și offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Crearea unei identități vizuale puternice pentru compania ta este primul lucru important pe care trebuie să-l faci. Daca nu ai o identitate vizuală puternică, nu o sa fii remarcat și memorabil, iar lumea nu te va lua în serios. Apelează cu încredere la Flyeralarm pentru rezultate garantate!

LĂSAȚI UN MESAJ