Alin Tișe susține că Spitalul Regional de Urgență urmează a fi construit la Cluj și nu la Bistrița

132

Alin Tişe, a declarat, într-o conferinţă de presă, că Spitalul Regional de Urgenţă urmează să fie construit la Cluj şi nu la Bistriţa, în ciuda speculaţiilor din ultimele zile.

„Nici un moment nu avea de ce şi nu putea să se schimbe locaţia viitorului Spital Regional de Urgenţă într-un alt judeţ decât Clujul. Dincolo de atuurile incontestabile ale Clujului, am fost primii care ne-am îndeplinit obligaţiile şi am pus la dispoziţia Ministerului Sănătăţii un teren de cca. 14 hectare, cel mai bun ca şi amplasare, planeitate şi acces la utilităţi dintre cele trei locaţii vizate“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, într-o conferinţă de presă.

Tişe a subliniat că instituţia pe care o conduce a finalizat toate demersurile care intrau în atribuţiile sale, referitoare la edificarea acestui important obiectiv medical, dar şi că „Consiliul Judeţean Cluj a fost primul dintre autorităţile din ţară vizate de construirea unui spital regional“.

Tișe a mai declarat: „Consiliul Judeţean Cluj a adoptat hotărârea 167/26.07.2017 de modificare a HCJ nr. 258/29.11.2016 prin care terenul a fost transferat din domeniul public al judeţului Cluj în domeniul public al Statului Român. Ulterior, Consiliul Judeţean a acţionat pentru înscrierea în Cartea Funciară a dreptului de proprietate asupra terenului Statului Român şi a întreprins demersurile necesare în vederea casării şi, respectiv demolării construcţiilor dezafectate existente pe terenul în cauză, potrivit adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ