Alina Bica, salvată de avocat, rămâne în Costa Rica. Curtea Supremă judecă azi dosarul fostei şefe DIICOT

376

Curtea Supremă judecă un nou termen în dosarul Alinei Bica, fosta şefă a DIICOT, aflată acum în Costa Rica. Avocatul ei ar putea să depună noi documente medicale, după ce la ultima înfăţişare a susţinut că starea de sănătate nu îi permite Alinei Bica să revină în România, scriu cei de la Digi24.

La începutul ședinței de judecată, președintele completului l-a întrebat pe apărătorul Alinei Bica dacă are informații noi despre clienta lui. Acesta a spus că situația este aceeași, așa că dezbaterile au continuat în legătură cu un alt inculpat din dosar care este reaudiat la acest termen de judecată.

De asemenea sunt ascultate o serie de înregistrări telefonice și urmează ca instanța să decidă un nou termen pentru a discuta alte solicitări ale avocaților legate de expertiza făcută în acest dosar în legătură cu prejudiciul reținut de procurori, aproximativ 60 de milioane de euro pentru o despăgubire acordată în urmă cu mai mulți ani de comisia din care la vremea respectivă făcea parte și Alina Bica, judecată în acest dosar pentru abuz în serviciu.

2 COMENTARII

  1. Romania urmeaza exemplul Greciei. Hotii, dupa ce fura, pleaca impreuna cu averile in strainatate. Grecia este tara cu cele mai mari datorii dar care are multi multi milionari in dolari si euro, in strainatate. Asa va ajunge si Romania. Noi cu datoriile, ei cu banii iar pentru a ne plati datoriile, noi Romania, vom ceda zacaminte ale solului si subsolului, vom vinde tot si vom ramine in fundul gol. Toti hotii , acum fugiti in strainatate, se jura ca-s cinstiti. Bine , bine, dar unde-s banii?

LĂSAȚI UN MESAJ