Ambasadorul României în SUA își apără numele „în cadrul acestei avalanșe de minciuni, știri false și intoxicări iresponsabile și ilegale”

106

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a confirmat că ambasadorul român la Washington demarează un plan ce are în vedere eliminarea lui Dragnea în contextul punerii sub acuzare de către DNA a vicepreședintelui Sevil Shhaideh.

„Referitor la campania absolut irațională prin care numele meu este implicat în dispute politice interne, doresc să precizez că întreaga mea activitate este concentrată pe promovarea intereselor naționale ale României în relația cu Statele Unite ale Americii, principalul nostru partener strategic. Nu mă interesează nicio funcție publică sau politică și am un singur scop — acela de a-mi reprezenta țara cu demnitate și eficiență din poziția de ambasador al României la Washington DC. Îmi rezerv dreptul de a-mi apăra reputația față de folosirea abuzivă a numelui meu în cadrul acestei avalanșe de minciuni, știri false și intoxicări iresponsabile și ilegale”,  a susțin George Maior, într-un comunicat transmis Agerpres, citat de Digi24.

„Ne aflăm în poate cel mai bun an din istoria relațiilor diplomatice româno-americane și desigur mai avem obiective importante de atins în continuare. În calitate de ambasador al României, de diplomat, reprezint exclusiv interesele țării, deasupra oricăror dispute politice. Aceasta este meseria mea”, a mai spus George Maior.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, la data faptelor secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), este urmărită penal de procurorii anticorupție pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

În același dosar, procurorii DNA cer și încuviințarea urmăririi penale pentru Rovana Plumb, în prezent ministru delegat pentru Fonduri Europene și fost ministru al Mediului.

1 COMENTARIU

  1. Securistul-ajuns-diplomat folosește limbajul de lemn preluat de la pretenarii săi Hillary&gașca și de la alte unelte ale statului adânc: „avalanșe de minciuni, știri false și intoxicări iresponsabile și ilegale…”
    Știri false colportează tocmai cei care au încetățenit termenul „fake news”, acuzîndu-i pe cei care rostesc adevărul, tocmai de crima lor. Tactică bolșevică, actualizată. Ăia spunea „Dai în mine? Dai în fabrici și uzine!”. Ăștia mint cum respiră, nefiind în stare să ofere o explicație credibilă pentru adunarea conspirativă din noaptea alegerilor, pentru că una nu există. Statul adînc al României – jos cu ei!

LĂSAȚI UN MESAJ