Anul 2017, perioada în care Andrei Cionca pică pe mâna DIICOT-ului

1101

Andrei Cionca, patronul Casei de Insolvenţă Transilvania (CITR), are, după cum bine ştiţi, calitate de suspect într-un dosar în care este cercetat de DIICOT pentru constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani. Vrăbiuţele noastre s-au împrietenit cu doi corbi de la DIICOT ce le-au informat că dosarul respectiv este pe punctul de a exploda. Procurorii aşteaptă momentul potrivit pentru a efectua percheziţii la mai multe firme cu ajutorul cărora Cionca şi-a făcut mendrele.

Şi pentru că dosarul respectiv are un număr considerabil de suspecţi, pe surse vă spunem că speţele cu privire la fiecare inculpat au fost disjunse din acesta. Poate chiar Elena Udrea va da cu subsemnatul după ce Andrei Cionca va fi săltat şi reţinut.

Astfel că, se va pune mare accent pe demonstrarea vinovăţiei celor implicaţi, în special a lui Cionca, de care ştim că era ”tata” lor.

Să nu ne fie luată în nume de rău bârfa, dar până şi noi ne-am săturat să tot auzim de şmenurile  făcute de Cionca ici-colo prin judeţele ţării.


 

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

1 COMENTARIU

  1. vai, vai… ce urat ! auzi tu la vrabiute, sa-i numeasca pe bietii procurori DIICOT nici mai mult nici mai putin decat CORBI… puteati gasi si voi o pasare mai maiastra gen phoenix sau vultur… dar corbi ? pare destul de macabru… si deprimant…

LĂSAȚI UN MESAJ