Aseară CFR Cluj a învins CS U Craiova cu 2 – 1

47

În meciul care s-a disputat aseară pe stadionul din Gruia, CFR Cluj s-a impus la capătul unui meci marcat de deciziile luate de brigada de arbitri.

1-0: Culio a înscris din penalty-ul obţinut de Ciprian Deac, după ce l-a trimis pe Calancea în colţul opus. Imediat după gol, o persoană din staff-ul Craiovei a fost trimisă în tribună pentru proteste la adresa arbitrului. Centralul Adrian Comănescu l-a eliminat pe apărătorul oaspeţilor, Tiago Ferreira, după faultul comis. În primă fază, Ferreira a primit cartonaşul galben. După ce s-a consultat cu colegii săi, Comănescu l-a eliminat pe Tiago Ferreira, moment în care jucătorii şi staff-ul Craiovei au cerut explicaţii.

2-0: Camora a trimis o centrare plouată în braţele lui Calancea, dar portarul basarabean a scăpat mingea în faţa lui Balde, care a avut o misiune uşor de îndeplinit.

2-1: Centralul Adrian Comănescu a dictat lovitură de pedepasă la simularea lui Burlacu. Jucătorul oaspeţilor a pătruns în careu, a ciupit mingea din faţa lui Vinicius, care şi-a tras piciorul la timp, dar Burlacu s-a trântit la pământ. Comănescu a ezitat, dar le-a oferit oltenilor lovitura de pedepasă. Gustavo a redus din diferenţă în minutul 81.

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora – Hoban, Culio – Nistor, Deac (Păun 66′), Nouvier – Vera [Balde 46′ (Omrani 90+2′)]. Antrenor: Dan Petrescu.

CS U Craiova: Calancea – Kelic, Screciu (Burlacu 68′), T. Ferreira – Martic, Zlatinski, Rossi, Bancu – Gustavo, Băluţă (Popov 68′), Mitriţă (M. Roman 78′). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: A. Mureşan 29′, Vera 34′, Deac 45+3′ / Băluţă 48′, Popov 83′, Kelic 89′, Martic 90+1′.

Cartonaş roşu: T. Ferreira 38′.

Arbitri: Adrian Comănescu (centru), Vasile Marinescu şi Mircea Grigoriu (asistenţi), Cătălin Popa (rezervă).

 

A marcat: Culio-penalty 40′, Balde 64′ / Gustavo-penalty 81′.

LĂSAȚI UN MESAJ