Atac terorist la Paris, pe Champs Elysees

421

Un bărbat neidentificat a deschis focul, joi seară, pe bulevardul parizian Champs-Elysées. Doi polițiști au fost răniți grav, iar unul dintre ei a decedat, potrivit BFMTV. Un atacator a fost, de asemene ucis şi există informaţii că un al doilea ar fi reuşit să fugă. La scurt timp după atacul armat de pe Champs Elysees au apărut informaţii privind un tir de focuri de armă într-un mall din capitala Franţei potrivit RomaniaTV.

Neoficial au apărut informaţii potrivit cărora autorii atacului ar fi făcut parte din celula teroristă destructurată la Marsilia, care ar fi pregătit un atac chiar în ziua alegerilor prezidenţiale din Franţa.

Le Parisien informează că o patrulă de poliţie a fost atacată de un bărbat cu o armă automată. Acesta a fost ucis, însă a reuşit, la rândul său să ucidă un poliţist şi să rănească un altul. Incidentul a avut loc între staţiile de metrou Franklin-Roosevelt şi Georges V. Poliţia a recomandat pe Twitter ca zona incidentului să fie evitată până la încheierea operaţiunii.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ