Atentat terorist in Barcelona. Detalii ingrozitoare!

417
UPDATEPolițiștii au demarat o amplă operațiune de căutare a teroriștilor din Barcelona. Aceștia căutau doi dintre suspecții atentatului de la Barcelona.

Din primele informații, se pare că polițiștii îi încolțiseră pe teroriști, iar pentru a scăpa aceștia au dat peste ei cu mașina.

Polițiștii au prins până acum un suspect și au rechiziționat două furgonete. Una chiar la locul atentatului, iar a doua la 64 de kilometri de Barcelona, a doua mașină fiind cea cu care teroriștii plănuiau să fugă.


Poliţia spaniolă a confirmat miercuri după-amiază un atac terorist la Barcelona, unde o furgonetă a pătruns în pietonii aflaţi pe artera Rambla, informează presa locală.După ce a pătruns în mulţime, autorul atacului a abandonat vehiculul şi a fugit. Conform primului bilanţ, mai multe persoane sunt rănite, anunță Agerpres.Martori oculari vorbesc despre panica creată la faţa locului, oamenii fugind pentru a se adăposti.Presa spaniolă relatează şi despre o luare de ostatici de către două persoane înarmate într-un restaurant din apropiere.Panică la Barcelona, după ce o camionetă alba a intrat pe trotuar în zona Rambla din capitala Cataluniei. Mai multe persoane au fost rănite în urma accidentului. Conform primelor informații, șoferul a fugit de la fața locului.

De asemenea, poliția a închis metroul și i-a rugat pe oameni să nu mai posteze imagini pe rețelele de socializare. Autoritățile confirmă că sunt mai multe victime, dar încă nu s-a dat un număr al răniților.

content-image

content-image

LĂSAȚI UN MESAJ