Banii lui Walter găsiți într-o țară din Europa

2267

Lovitură neașteptată pentru omul din spatele U Cluj, Florian Walter. 

Anchetatorii au reușit să meargă  pe firul operațiunilor prin care Walter și-a pus ”milioane la ciorap ”. 

În următoare perioadă procurorii încearcă să obțină informații de la o țară din apropierea Germaniei, unde s-a descoperit că Walter ar fi ascuns peste două milioane de euro.

Fostul patron de la U Cluj si Petrolul s-a intors din Dubai in martie, desi obtinuse drept de rezidenta definitiva in Emiratele Arabe Unite. Walter a fost arestat preventiv, fiind acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro la bugetul statului, produs in perioada 2013-2014. DIICOT a stabilit ca omul de afaceri a constituit si coordonat un grup infractional organizat care se folosea de societati comerciale fantoma din mai multe judete si din Bucuresti.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. […] Procurorii încearcă să obțină informații de la o țară din apropierea Germaniei, unde s-a descoperit că Walter ar fi ascuns peste două milioane de euro. Walter s-a intors din Dubai in martie, desi obtinuse drept de rezidenta definitiva in Emiratele Arabe Unite. A fost arestat preventiv, fiind acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro la bugetul statului, produs in perioada 2013-2014. DIICOT a stabilit ca omul de afaceri a constituit si coordonat un grup infractional organizat care se folosea de societati comerciale fantoma din mai multe judete si din Bucuresti, conform gazetadecluj.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ