Bărbat arestat după ce a ucis bebeluşii născuţi de soţia sa

192

Un bărbat a fost arestat, sâmbătă, de către magistraţii Tribunalului Caraş-Severin după ce a ucis, în 2002, băieţelul abia născut de soţia sa, situaţia repetându-se şi în 2015, când femeia a născut o fetiţă. Acesta a îngropat trupurile nou-născuţilor sub o stâncă, la circa 200 metri de casă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au început, pe 12 ianuarie 2018, urmărirea penală faţă de Pavel Rădulescu, pentru două infracţiuni de omor asupra unui membru de familie.

„În fapt, s-a reţinut că inculpatul Rădulescu Pavel, în cursul anului 2002, imediat după ce soţia sa a născut la termen un nou-născut de sex masculin, l-a ucis prin introducerea acestuia într-un sac de material plastic şi l-a îngropat sub o stâncă, la circa 200 metri de casă, situaţie care s-a repetat şi în cursul anului 2015, când soţia sa a născut un alt nou-născut, de sex feminin, pe care inculpatul l-a îngropat în acelaşi loc”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sâmbătă, bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Caraş-Severin, care a admis cererea.

Mediafax

1 COMENTARIU

  1. Doamne Dumnezeule, ce oameni blestemați! Să îți vezi în ochi proprii copilași și apoi să îi ucizi? Și ce va fi cu cei care își smintesc copiii, învățându-i în rele?
    Precum a spus Domnul Hristos: „Mai bine vă era vouă dacă v-ați fi atârnat o piatră de moară de gât și să vă aruncați în adîncul apelor, decît sa simntiți pe cei mai mici ai mei”.
    Vaiul Domnului peste ei!

LĂSAȚI UN MESAJ