Bătut de doi inşi în propria casă, sub ochii copiilor, apoi abandonat în stare de inconştienţă pe un câmp!

376

Gheorghe Chiorean, un bărbat în vârstă de 35 de ani, stabilit în comuna clujeană Iclod a fost marţea trecută victima unei agresiuni ieşite din comun, venită din partea a doi consăteni: a fost bătut cu sălbăticie în propria casă, cu copiii de faţă, apoi luat de lângă ei şi dus pe un câmp din afara satului unde a fost abandonat. La această oră poliţia cercetează împrejurările în care s-a petrecut evenimentul.

 

Chiorean este originar dintr-o comună învecinată, însă, după nişte neînţelegeri cu părinţii, s-a stabilit împreună cu soţia şi cei trei copii ai lor la Iclod, unde a închiriat o casă. Marţea trecută bărbatul a avut ghinionul ca oile sale – patruzeci la număr – să evadeze din ţarcul aflat pe câmp şi să năvălească pe terenul a doi localnici. Reacţia acestora a fost însă cu adevărat surprinzătoare: respectivii au năvălit peste bărbat, în casa acestuia, în timp ce Gheorghe se afla singur cu cei trei copii ai săi, în vârstă de doi, opt şi nouă ani. Mărturiseşte Gheorghe Chiorean, luni 4 septembrie, în sala de aşteptare a I.M.L. Cluj, bine „atins” în zona gurii şi a coastelor: „În seara aceea soţia mea se afla la muncă. Brusc, pe la ora şapte ne-am trezit peste noi, în casă, cu Bogdan şi Dorin, doi inşi din sat, ambii în vârstă de vreo 36-37 de ani. Aceştia, fără să spună nimic au început să-mi care la pumni şi picioare, peste tot – după care m-au luat cu forţa din mijlocul copiilor şi m-au dus pe un câmp aflat la vreun kilometru de sat. Acolo mi-au mai dat o repriză de bătaie, după care m-au abandonat acolo, în stare de inconştienţă. Când mi-am revenit am sunat la numărul 112astfel că la faţa locului au venit degrabă poliţiştii din comună care au chemat la rândul lor ambulanţa. Am fost transportat la Spitalul Municipal Gherla unde am stat internat peste 48 de ore, cu coastele bine lovite şi buza ruptă”. Bărbatul explică în continuare că de la incidentul respectiv copiii săi au rămas cu traume şi au nenumărate coşmaruri noaptea, în somn. „Sunt hotărât să mearg până-n pânzele albe împotriva celor doi, deoarece nu e permis ca după un accident – cum a fost cel cu oile – să fiu tratat într-un asemenea hal, chiar sub ochii copiilor mei. Fac plângere penală împotriva lor şi apoi o să vedem ce dă legea”, adaugă bărbatul după care părăseşte, preocupat şi grăbit, instituţia medicală clujeană.


Punctul de vedere al I.P.J.Cluj

“La data de 29 august a.c., în jurul orei 21:00, Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla a fost sesizată de către un bărbat, de 35 de ani, din Iclod, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni. În cauză, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs fapta, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ