Boc a trecut-o în banca de REZERVĂ pe Ligia Subțirică în toiul anchetei DNA

2089

Angajata primăriei, Ligia Subțirică nu mai este șef al departamentului de URBANISM. Pentru a o feri de reflectoare, și cel mai porbabil pentru a nu mai apărea cu semnătura pe avize, Emil Boc a relocat-o pe Subțirică în funcția de inspector urbanism.

Șefia departamentului este asigurată INTERMAR de un tânăr pe nume Dănuț Pop, care potrivit surselor Gazetei de Cluj acționează în continuare la ordinele subalternei Ligia Subțirică.

Reamintim că cei de la DNA Cluj o anchetează pe viceprimarul Anna Horvath pentru mai multe proiecte de hotărâre a căror conținut îl reprezintă documentații avizate de departamentul de urbanism. 

„Au mutat-o pe Subțirică dintr-un scaun în altul, ca să nu mai atragă atenția. Normal că nu era să se debaraseze de ea pentru că știe prea multe. Ea a mai fost la DNA în trecut să dea cu subsemnatul însă se ține bine pe poziții și pentru ca să nu își piardă total job-ul nu spune nimic. Oricum e unsă cu toate alifiile” declară o vrăbiuță de-a Gazetei de Cluj.

Ciudat este că în continuare Ligiei Subțirică nu i s-a diminuat salariul deși a fost retrogradată.  Astfel că arhitectul șef nu mai e arhitect, iar dacă dorește să își redobândească funcția trebuie să meargă la Capitală să participe la concurs, ca tot omul…nu că se vor înscrie prea mulți pentru postul respectiv. 

Și ghiciți cine e parașutatul intermar Dănuț Pop. Vă spunem noi… Dănuţ Pop, pe numele corect Dan Alexandru Pop, e nimeni altul decât fiul secretarei de la Urbanism, care a terminat o specializare de topograf, și ajunsese la Serviciul de urbanism ca să elibereze certificate, fiind încadrat iniţial pe alt post, apoi transferat. În trecut, mama acestuia iul Daniela Pop a fost inspector la Direcţia de Autorizări Construcţii.

pam-pam

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

9 COMENTARII

 1. Informatii eronate. Arhitectul sef interimar este Claudius Pop, fiul fostului inspector de la urbanism Titus Pop si baiatul vitreg sa spun asa al sefei de la autorizari, Ramona Rusescu. Deci clujul va fi condus de un arhitect cu 2 ani experienta. Cam astea sunt limitele primarului de carton al clujului…Halal numire…

  • „clujul va fi condus” … cuvinte mari stimate domn. Nu stiam pana acum ca un arhitect sef conduce un oras. Tin sa va multumesc cu aceasta ocazie, cultura mea a fost imbunatatita 🙂 .Va plangeti toti ca nu baga nimeni tinerii inteligenti si cu potential in seama daca nu au experienta, insa daca unul este bagat, sariti ca arsi.
   Luand in considerare acest comentariu, va pot spune sincer ca nu primarul e „de carton” . Sau si daca e, e facut dintr-un carton de calitate, nu ca dumneavoastra. 🙂

   • daca nu are experienta, nu poate ocupa in mod legal functia de Arhitect Sef.
    Probabil are experienta, nu doar 2 ani. Un arhitect abia isi ia dreptul de semnatura dupa 2 ani , insa are nevoie de mai multi sa se specializezi pe urbanism , sa elaboreze proiecte pentru a putea fi atestat de Registrul Urbanistilor. Daca l-au pus Arhitect Sef, inseamna ca e arhitect atestat de Registrul Urbanistilor,cum cere legea si implicit are experienta. i

   • cristinutza micca ! Nu faptul ca pop claudius e tanar e DERANJANT ci faptul ca e fiul lui Titi Pop si ex-a ( ambidoi lucrand in primarie prin zona „urbanism”). Ce mica-i famiglia mare din primariadezastru a boculeanului!!!! Ma faceti sa rad si am buza crapata haii … hai

    • …si faptul ca „arhitektutza” noastra joaca „ascuns” ( cu brelan de ashi in maneca-tradus: stie multe de-a boculeanului), nu-i de mirare !!!

    • Domnul de carton a spus clar ca e o problema ca noul arhitect sef nu are Experenta. Sau poate se prefera sa zicem „experientza”. In fine…nu e asta important. Iar in legatura cu „la grande famiglia” eu zic sa nu ne precipitam si sa nu tragem concluzii. Haideti sa lasam omul sa demonstreze ce poate si dupa sa comentam. Toti suntem copiii cuiva si e frustrant ca orice reusita (sau esec dupa caz) sa se puna in „carca” parintilor. Nu va ganditi ca poate Dl. Pop a demonstrat ce poate? Iar in legatura cu articolul…jenant… daca asa facem jurnalism (cu stiri eronare) , mai bine mergem la capsunele in Spania… trist..

     • Toti suntem copiii cuiva, dar cand primarul incalca legea pentru a-l numi pe copilul cuiva arhitect sef, e o problema.

 2. Cristina nu pot decat sa te sfatuiesc sa mai te informezi. A avea 2 ani in proiectare si 2 ani in primarie, nu-ti ofera experienta suficienta pt a conduce un urbanism cu atitea probleme cate are clujul. Poate fi super competent si bine intentionat, dar ma indoiesc ca fara o experienta intelege cu adevarat ce are de facut. Chiar crezi ca le poate intoarce lucrari fostilor profesori, gen Iancu, Tiganas, Borda? Sa fim seriosi…In urbanism e atita mizerie incat doar un om cu coloana verticala si multa experienta poate face ceva. Probabil imi vei da exemplu pe doamna Subtirica…hahaha…ce gluma buna. A stat 8 ani fara vreun concurs, detasata si platita din banii nostri ai tuturor de la doua surse, sau chiar trei o perioada. (inspectie, urbanism, fonduri europene)

LĂSAȚI UN MESAJ