Brandul NTT, pe locul 15 în lume

216

Fondat în 1996, Brand Finance este lider mondial în domeniul evaluărilor brandurilor de business și a consultanței strategice. Cu sediul în Londra, Brand Finance este prezentă în peste 20 de țări.

Brand Finance testează în fiecare an mii de mărci dintre cele mai mari din lume, evaluând care sunt cele mai puternice și cele mai valoroase. Cele mai valoroase 500 de branduri ale lumii sunt incluse în raportul Brand Finance Global 500.

TOP-brands

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA România a înregistrat în primele şapte luni ale anului 2017 o cifră de afaceri de 29,5 milioane de euro, în creștere cu 51% faţă de aceeași perioadă a anului anterior.

„Rezultatele financiare ale companiei, din primele 7 luni ale acestui an, vin pe fondul unei evoluţii excelente a business-ului întregii echipe NTT DATA Romania. Până la sfârşitul acestui an calendaristic estimăm o cifră de afaceri de 54 Mil. EUR, în creştere cu 45% în raport cu anul precedent. Este al doilea an consecutiv în care înregistrăm o creştere agresivă a veniturilor, după creşterea de 49,5% realizată anul trecut „, declară Daniel Metz, CEO NTT DATA România.

Daniel Metz este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori IT locali, fiind CEO-ul și fondatorul companiei EBS România. În urmă cu 15 ani Daniel Metz, punea bazele EBS România, firmă care astăzi a ajuns unul dintre cei mai importanți furnizori locali de software şi care a fost preluată de grupul japonez NTT DATA, în anul 2013, când a cumpărat toate acţiunile companiei clujene EBS România.

1.600 de angajaţi şi colaboratori externi pană la sfarsitul anului 2017

Echipa NTT DATA Romania a depășit în luna august plafonul de 1.450 de membri, iar până la sfârşitul acestui an își propune angajarea a încă 150 colegi noi. Momentan există peste 100 poziţii deschise, printre care se numără roluri de Project Manager, Arhitect Soluţii, Operations Manager, poziţii de programare Java, Cobol, Embedded,.Net, ABAP dar şi consultanță SAP, consultanţă AMS si testare automată.

NTT DATA a fost partener al conferinței PRIA Urban Innovation, eveniment organizat de PRIAevents la Cluj-Napoca, în 24 mai 2017 – platformă unică pentru discuții aprofundate între administrația locală, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii la nivel național și internațional, dar și lideri ai comunității. Ei au evidențiat aspecte legate de cercetare și au dat exemple de proiecte care ajută la crearea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, la transformarea orașelor în orașe ale viitorului, inovatoare.

Evenimentul s-a concentrat asupra punctelor de discuție importante pentru mediul urban – mobilitate, energie, tehnologie și infrastructură.

LĂSAȚI UN MESAJ