Buda atacă Guvernul nea Tudose pe motiv că nu s-a construit Centura Metropolitană a Clujului

163

În plin scandal al gunoaielor, europarlamentarul Daniel Buda atacă coaliția de guvernare pe motiv că, până acum, la Cluj Napoca nu s-a construit centura metropolitană.

PSD Cluj a pierdut din nou  ocazia  să tacă. Odată cu începerea anului școlar, ne-am confruntat cu o creșterea indiscutabilă a traficului din oraş dar care, din păcate, îi lasă indiferenţi pe actualii guvernanți de la PSD-ALDE. Deși administrația locală condusă de domnul Emil Boc a făcut tot  ceea ce era necesar să pună pe masa actualului guvernului documentația necesară construirii Centurii Metropolitane a Municipiului Cluj-Napoca ce ar descongestiona o bună parte a traficului,  acesta  refuză în mod nejustificat finanțarea deși există fonduri europene care trebuie accesate de la Bruxelles. De altfel, din păcate, inacțiunea Guvernului Tudose stârnește îngrijorări serioase în capitala UE.

 PSD Cluj se dovedește incapabil să îşi convingă colegii de la București să finanțeze acest proiect dar se lamentează pe plan local şi plâng de mila clujenilor, ascunzându-şi propria incompetenţă şi neputință de a face ceva pentru cei care i-au trimis în Parlament.

Domnilor de la PSD, ieșiți din amorțeala funcţiilor bine plătite de contribuabiliii clujeni şi faceți ceea ce trebuie pentru aceștia. Nu mai acuzați lipsa de viziune a autorităţilor locale şi a proiectelor pentru că nu puteţi voi finanța cât am proiectat noi!”, a declarat Buda.

LĂSAȚI UN MESAJ