Cadavrul unei femei a stat mai bine de o oră pe caldarâm, din cauza neînțelegerilor dintre autorități cu privire la cui îi revine atribuția de a ridica trupul

254

O femeie de 67 de ani căreia i s-a făcut rău pe o stradă din comuna Bălceşti, judeţul Vâlcea, a decedat, neputând fi resuscitată de către medici. Cadavrul a stat mai bine de o oră pe caldarâm, din cauza unor neînţelegeri între autorităţi cu privire la cui îi revine atribuţia de a ridica trupul de pe caldarâm. În cele din urmă, poliţiştii ajutaţi de localnici au urcat cadavrul într-o dubă şi l-au transportat la punctul de morgă din localitate.

Potrivit news.ro, un echipaj a intervenit în localitatea Bălceşti unde unei femei i s-a făcut rău şi a murit pe stradă.

Iniţial, apelul a fost preluat de către Ambulanţă, dar echipajele sosite la faţa locului au stabilit că femeia în vârstă de 67 de ani nu poate fi resuscitată. Două ambulanţe au fost prezente la faţa locului, dar, după declararea decesului, au plecat spre alte intervenţii.

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii s-au văzut în situaţia de a rămâne cu cadavrul pe stradă, după retragerea echipajelor medicale, iar Serviciul de Medicină Legală a anunţat că nu se poate deplasa pe distanţe atât de mari pentru preluarea trupului.

Astfel, conform sursei citate, după ce mai bine de o oră s-au făcut demersuri pentru a afla cui îi revine atribuţia de a ridica trupul de pe caldarâm, poliţiştii împreună cu localnicii au urcat cadavrul într-o dubă şi l-au transportat la punctul de morgă din localitate.

Purtătorul de cuvânt a precizat că s-a deschis un dosar de cercetare penală în acest caz pentru a stabili cauza decesului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ