Câinele Speedy le face treaba vameșilor clujeni

54

În data de 20.06.2017 s-a prezentat la intrarea în ţară autoturismul marca Chevrolet înmatriculat în România, condus de un cetăţean român în vârstă de 48 de ani. La controlul vamal efectuat de echipajul canin, la marcajul câinelui Speedy s-au găsit acunse şi nedeclarate în caroseria autoturismului 5 400 fire ţigarete diverse mărci de provenienţă ucraineană. Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 5 000 lei, ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării iar autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii.

În data de 20.06.2017 s-a prezentat la intrarea în ţară autoturismul marca Volkswagen Transporter înmatriculat în România, condus de un cetăţean român în vârstă de 40 de ani. La controlul vamal efectuat de echipajul canin, la marcajul câinelui Speedy s-au găsit acunse şi nedeclarate în capota faţă a autoturismului 1 000 fire ţigarete  marca Rothmans de provenienţă ucraineană. Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 5 000 lei, ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării iar autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii.

În data de 20.06.2017 s-a prezentat la intrarea în ţară autoturismul marca Volkswagen Golf înmatriculat în România, condus de un cetăţean român în vârstă de 49 de ani. La controlul vamal efectuat de echipajul canin, la marcajul câinelui Speedy s-au găsit acunse şi nedeclarate în compartimentul motor, la airbag şi lângă rezervorul autoturismului 3 200 fire ţigarete diverse mărci de provenienţă ucraineană. Contravenientul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 5 000 lei, ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării iar autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii.

LĂSAȚI UN MESAJ