Câinii de la stânele din vecinătatea orașului atacă oameni și animale. Clujenii se plâng pe Facebook, în loc să apeleze la Poliție

170

În ultima perioadă, pe rețelele de socializare, zeci de clujeni se plâng că atât ei cât și animalele lor de companie sunt atacați de câinii de la stânele din vecinătatea orașului. Cu toate acestea, nimeni nu a făcut nicio sesizare la Poliție.

”Din datele obținute de la unitățile de poliție aflate în subordinea Poliției municipiului Cluj-Napoca ( Secția 2 Poliție Rurală Apahida, Secția 3 Poliție Rurală Baciu și Secția 6 Poliție Rurală Florești), vă comunicăm faptul că, în perioada octombrie-noiembrie 2017, nu au fost depuse plângeri cu privire la atacuri ale unor câini de la stâne”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, la solicitarea Gazeta de Cluj.

Polițiștii clujeni subliniază că persoanele care se confruntă cu astfel de situații au posibilitatea de a se adresa poliției, pentru a fi luate măsurile legale care se impun, conform stării de fapt stabilite.

La periferia orașului, mai ales în zonele Câmpului, Borhanci, bulevardul Muncii, zona pădurii Hoia-Baciu, câinii de la stâne se plimbă nestingheriți. Această problemă a fost sesizată de cetățeni atât pe rețelele de socializare, cât și către conducerea Primăriei Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a promis, la ultima ședință de Consiliu Local, că va trimite polițiștii locali să patruleze în zonă.

Gazeta de Cluj a prezentat recent cazul lui Cookie, un cățel care a fost omorât de câinii de oi, în zona Baciu. La sesizarea stăpânilor cățelului, autoritățile au mutat stâna.

LĂSAȚI UN MESAJ