Candidata USR la europarlamentare al cărei fiu a publicat fotografii cu fosta sa iubită dezbrăcată şi-a dat demisia din partid

222

Un candidat USR la alegerile europarlamentare, Lavinia Andrei, a anunţat că renunţă la candidatură, după ce publicaţia online Casa Jurnalistului a dezvăluit că fiul ei, Vlad Andrei, şi-a terorizat fosta iubită, publicând pe internet fotografii cu aceasta dezbrăcată şi hărţuind-o în mod constant.

„Numele meu și al fiului meu au apărut astăzi într -un articol de pe blogul Casa Jurnalistului. Ca mama și și ca femeie, condamn hărțuirea de orice fel. Chiar eu am fost hărțuită, cu ani în urmă și de aceea susțin protejarea victimelor. Când am aflat ce se întâmplă între fiul meu și fosta prietenă, am luat toate măsurile pentru a rezolva această situație inadmisibilă. Este o anchetă în curs, nu pot oferi prea multe detalii, dar vă asigur că NU am încercat niciodată să obstrucționez activitatea de cercetare a poliției și suntem la dispoziția autorităților, atât eu cât și fiul meu. În acest context, am decis să mă retrag de pe lista candidaților USR pentru alegerile europarlamentare, a scris Lavinia Andrei pe Facebook.

USR a anunţat că Lavinia Andrei şi-a dat demisia din partid.

 

Sursa: antena3.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ