Cătălin Cherecheș, la DNA în alt dosar: „Înțeleg că sunt un om care trebuie executat”

264
Procurorul de caz i-a comunicat lui Cătălin Cherecheș ca a fost extinsă urmărirea penală pentru două infracțiuni: fals în declarații și coruperea alegătorilor, scrie Pagina de Transilvania.
Se pare că acuzațiile privind coruperea alegătorilor sunt bazate pe interceptări realizate în primăvara anului 2011, iar alegerile au avut loc în vara anului 2012.
„Înțeleg că sunt un fel de victimă de serviciu și un om care trebuie executat. Au fost făcute toate demersurile îndoielnice din punct de vedere legal pentru a fi băgat în pușcărie, pentru a putea fi terminat din perspectivă politică și administrativă. Dacă cine își imaginează că voi tăcea sau că de astăzi o să devin un ghiocel, nu, voi fi în continuare un vultur, așa cum am arătat de fiecare dată. Nici din pușcărie de la Gherla nu au reușit să ma îngenuncheze. Pot să mă țină  de ani în pușcărie , pot să îmi facă orice. Un singur lucru mă poate limita: moartea. Aștept să văd cum mă omoară”, a declarat Cătălin Cherecheș la ieșire din DNA, potrivit ActualMM.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ