Cătălin Harnagea: Florian Coldea a spus, cu o seară înainte, exact sentințele care s-au dat în penultima instanță la Dosarul Transferurilor

509

Jurnalistul Daniel Nanu a publicat pe pagina sa de Facebook o declarație a lui Cătălin Harnagea. „Florian Coldea a spus, cu o seară înainte, exact sentințele care s-au dat în penultima instanță la Dosarul Transferurilor. Instanța respectivă a dictat condamnări cu suspendare pentru Gică Popescu, Gigi Nețoiu și pentru Jean Padureanu, dar cu executare pentru ceilalți 5 inculpați.”, ar fi spus fostul oficial SIE, la Antena 3.

Acum, în spatele gratiilor se mai află doar Cristi Borcea și Victor Becali. Ieșit din închisoare, Jean Pădureanu a decedat la finalul anului trecut.

S-a speculat că Gică Popescu ar fi fost condamnat la comandă de către „sistem”. „Întrebare: Dacă maestrul Coldea ştia sentinţele de la penultima instanţă, putea să le ştie şi pe cele definitive, când prin arestarea lui Gică Popescu, Burleanu a câştigat alegerile de la FRF?”, a mai scris Daniel Nanu pe Facebook.

Destui susțin că a condamnat „cu temă” de către Curtea de Apel București, pentru a nu putea candida la alegerile desfășurate a doua zi, 5 martie 2014, și care l-au înscăunat președinte al FRF pe necunoscutul Răzvan Burleanu, personaj provenit din sfera politică, dar și cu conexiuni în lumea serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ