Caz revoltător. Un cuplu a vrut să-și vândă copiii pentru a avea bani de droguri

77

Un cuplu din California a fost arestat după ce a șocat întreaga lume cu un gest revoltător. Cei doi au încercat să îşi vândă copiii pentru a avea bani de droguri. 

Din fericire, planurile lor au fost dejucate de vecinii care au intuit că ceva era în neregulă cu cei mici şi au alertat poliţia, informează Click.

Un cuplu din California a fost arestat în urmă cu două zile după ce a încercat să îşi vândă proprii copii în schimbul drogurilor sau a unor sume de bani, scrie sursa precizată. Biroul de Informaţii al Şerifului Californiei a oferit un comunicat luni, 18 decembrie, în care a relatat întâmplarea şi a oferit informații despre arestarea celor doi părinţi denaturaţi şi narcomani,potrivit presei internaționale.

Vincente Calogero, de 38 de ani şi Sarah Nilson, de 32 de ani au fost arestaţi după ce vecinii au relatat poliţiştilor despre condiţiile în care erau crescuţi cei doi fii ai cuplului. Vecinii suspectau de ceva vreme faptul că băieţeii erau abuzaţi de cei care ar fi trebuit să le dorească tot binele din lume şi să se asigure de dezvoltarea lor armonioasă. Şeriful a cercetat informaţiile şi, în urma unei anchete, a ajuns la concluzia că Vincente şi Sarah şi-ar fi vândut copiii în schimbul drogurilor sau a banilor pentru droguri dacă nu ar fi intervenit la timp.

Pentru moment, cuplul se află în spatele gratiilor fiind acuzat de abuz al copiilor minori, punere în pericol a vieţii acestora şi consum de substanţe interzise. Li s-a fixat o cauţiune de 100.000 de dolari fiecăruia dintre. Copii se află în custodia celor de la Protecţia Copilului, mai scrie Click.