Ce tarife practică Cristian Pomohaci pentru o cântare

636

Preotul dat afară din biserică pentru acuzațiile grave legate de pedofilie, Cristian Pomohaci, așteaptă judecata bisericii pentru că a contestat decizia de caterisire, dar este foarte solicitat pentru cântări în multe localități din țară.

Primarul Ștefan Benonie, edil al comunei Aninoasa, care l-a invitat pe Pomohaci să cânte în cadrul unui eveniment organizat de el, a explicat, duminică, într-o intervenție telefonică, la emisiunea „News Magazine” de la Antena 3, de ce și-a dorit atât de mult să-l aibă invitat pe preotul caterisit.

„Eu nu îl invit nici ca preot, nici ca pedofil – eu invit un mare cântăreț și un om cu mare suflet. Eu cred ca la tot ce există ființă pe lumea asta există prezumția de nevinovăție”, a spus primarul.

Cât despre tariful pe care i l-a cerut Cristian Pomohaci, edilul spune că nu crede că fostul preot îi va cere un anume tarif.

Presa a relatat că Pomohaci a încasat chiar și 1.000  de euro pentru recital de maximum 30 de minute, așa cum s-a întâmplat la un eveniment organizat la Oradea. Tariful fostului preot a fost aproapiat de cel al unor cântăreți consacrați, precum Dumitru Fărcaș sau Nicolae Furdui-Iancu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ