Chef de majorat, cu bucluc, la Hotel “Premier”! Fiul patronului a bătut trei tinere aflate la petrecere!

2568

Chef de chef, în noaptea de sâmbătă spre duminică a week-end-ului trecut, într-unul din separeurile Hotelului “Premier”, prilejuit de ziua de naştere a unei tinere, Ioana, care tocmai împlinise 18 ani! Aceasta şi-a invitat la petrecere circa 20 de prieteni şi colegi de şcoală, printre care se aflau Denisa şi Manuela, ambele în vârstă de 21 de ani. Totul se desfăşura conform programului, lumea se distra, de minune – când la un moment dat petrecerea le-a fost întreruptă de apariţia fiului patronului, însoţit de un alt tânăr şi pus pe fapte mari.

 

“A vrut să mă oblige să prestez la bară”!

Povesteşte Denisa, o tânără atractivă, venită la I.M.L. Cluj pentru a fi consultată de către medicii legişti, încă ameţită după loviturile încasate în noaptea de 16 spre 17 ianuarie: “Eram acolo în noaptea cu pricina, mai mulţi colegi şi prieteni, la majoratul Denisei – fostă colegă de-a mea de la Palatul Copiilor, împreună cu prietenul meu şi cu Manuela, o altă fostă colegă şi ea, la fel, cu prietenul”. Tânăra povesteşte că scandalul a început după miezul nopţii, când în separeul lor au apărut, intempestiv, neinvitaţi, Bogdan Popa, fiul patronului hotelului şi un anume Cristi, despre care mărturiseşte că a aflat, ulterior, că ar fi recidivist. Cei doi chefuiau într-o săliţă vecină, în cafenea, aceasta despărţită de a lor printr-o baie.  Sărbătoreau ziua de naştere a lui Bogdan care împlinise 29 de ani, chiar pe 16 ianuarie. “Bodgan a venit direct la mine şi – pentru că în apropiere se afla o bară metalică – mi-a ordonat să dansez la bară. Atunci, oripilată de propunerea lui, i-am replicat să danseze el, la care Bogdan mi-a aruncat, cu obrăznicie, că el nu e curvă. I-am zis, ceva mai dur, recunosc, de…morţii măsii, întrebându-l de unde ştie că eu sunt curvă. Nici n-am încheiat bine propoziţia, că m-am şi trezit cu o palmă peste orbraz. M-am dezechilibrat iar prietenul meu a intervenit şi el, încercând să-l determine să nu mă mai lovească. A sărit şi Manuela, în apărarea mea, dar şi pe ea a costat-o: a încasat, instantaneu, un pumn de la Popa, iar prietenul meu, la fel”.

 

Denisa

“Am avut nevoie de o intervenţie chirurgicală”…

Curând – relatează Denisa – a intervenit şi Cristi, în forţă. Şi cei doi au început să le bată temeinic pe fete şi băieţi, cinci dintre ei rămânând cu urme pe corp – de o mai mare sau mai mică însemnătate. “Am avut noroc cu barmanul, care i-a potolit, după vreo cinci minute în care ne-au tocat şi l-a scos pe Bogdan de acolo. Eu mă aflam la pământ, cu faţa tumefiată şi nu mai conştientizam ce se întâmplă”, adaugă tânăra. Îşi aminteşte, totuşi, că cineva îl lovise, în încăierare, pe Popa, care căzuse şi el la podea, iar Cristian dispăruse de acolo. Îşi mai aminteşte totuşi cum pe toată perioada încăierării Raluca urla, repetat, la Cristian şi-l întreba de ce i-a stricat majoratul. Acesta, până la urmă, a “potcovit”-o şi pe ea…

Denisa îşi întrerupe relatarea, fiind invitată în cabinetul medicilor legişti, de unde se întoarce cu un certificate medic-legal în care i se recomandă două săptămâni de îngrijiri medicale. “Am avut nevoie de o intervenţie chirugicală, la spital, pentru scoaterea unui hematom din sinusul nazal”, explică tânăra, arătând că prietenele ei au avut lovituri mai uşoare, necesitând între trei şi patru zile de îngrijiri. Arată apoi că intenţionează, împreună cu clelalte prietene ale sale, agresate week-end-ul trecut, să aibă o discuţie cu patronul hotelului, tatăl lui Bogdan, având în vedere că-l consider pe fiul acestuia agresorul principal, în vederea ajungerii la o înţelegere. În caz contrar, urmând să se prezinte la poliţie şi să întocmească plângere penală împotriva  tinerilor care le-au agresat. După care, Denisa ne-a oferit numărul său de telefon – în vederea aflării demersurilor ulterioare, legate de caz – însă, din păcate, în continuare, în pofida eforturturilor jurnalistului “Gazeta de Cluj”, aceasta  nu ne-a mai răspuns.

“La data de 16/17 ianuarie a.c., poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între mai multe persoane în incinta unui local din Cluj-Napoca. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj medical pentru a acorda îngrijiri unui tânar. Politiştii au îndrumat persoanele care ar fi fost agresate în vederea obţinerii unui certificat medico-legal şi depunerii unei plângeri.Pâna în acest moment nu a fost formulată nicio plângere cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni”, a declarat pentru Gazeta, Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Cluj.

hotel-premier-cluj_napoca Manuela

Gazeta de Cluj

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ