Ciceo rămâne în funcție

996

Ieri la ședința extraordinară a Consiliului Județean Cluj s-a resupus la vot proiectul de hotărâre de numire a unui nou Consiliu de Administrație a Aeroportului Cluj până la finalizarea concursului pentru postul de director.

În prima hotărâre a Consiliului Județean Cluj, din luna septembrie 2017, nu se spunea clar cui îi va fi delegată conducerea Aeroportului, după data de 17 octombrie, când mandatul directorului general David Ciceo va înceta. Ciceo a atras atenția că în lipsa unui director profesionist Aeroportul ar putea avea mari probleme, ajungându-se până la posibilitatea ca unele companii aeriene să își anuleze zborurile și Aeroportul să se închidă.

„Se aprobă ca pe perioada cuprinsă între data de 17.10.2017 şi până la data numirii directorului general, ca urmare a aplicării procedurii de evaluare sau selecţie prevăzute de OUG nr.109/2011, Consiliul de Administraţie (CA) să delege atribuţiile de conducere executivă a aeroportului unui director general provizoriu, durata mandatului directorului general provizoriu, desemnat în condiţiile alineatului 2, nu va depăşi 4 luni”, se arată în hotărârea adoptată de CJ Cluj”, se arată în noua hotărâre adoptată luni, 9 octombrie.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a explicat că noul CA a oferit garanția în scris că acest director interimar va fi David Ciceo.

”Această hotărâre confirmă ceea ce am spus de la prima hotărâre. CA a spus că nu vrea să ia funcția directorului. Acest lucru l-am confințit prin hotărârea de acum și anume că va delega conducerea Aeroportului unuia dintre actualii directori până la organizarea unui concurs, dar nu mai târziu de patru luni”, a explicat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ