Cinci craioveni au furat bijuterii din Cluj. Au pus la cale un scenariu ridicol ca să scape basma curată

427

Doi bărbați și trei femei, toți din Craiova, au fost prinși de polițiștii clujeni după ce au furat bijuterii din casele clujenilor. Aceștia intrau în casele oamenilor prin escaldare, furau bijuterii și apoi plecau. Detaliile momentului în care au fost prinși sunt demne de cascadorii râsului.

”La data de 08.11.2017, în jurul orei 10:00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, despre care se dețineau date că ar fi fost folosit  pentru comiterea unor furturi din locuințe prin escaladare și efracție pe raza municipiului Cluj-Napoca. Autoturismul a fost urmărit de către poliţişti de pe str. Dorobanților până pe str. Banatului din Cluj-Napoca, unde acesta s-a oprit voluntar”, afirma reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Cu ocazia legitimării, poliţiştii au identificat în interiorul autoturismului cinci persoane, doi bărbaţi şi trei femei, cu vârste între 25-31 ani, din municipiul Craiova, jud. Dolj, acestea fiind conduse la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, pentru continuarea cercetărilor.

În încercarea de a ascunde bijuteriile, uneia dintre femei i-a căzut o verighetă din aur. Alte bijuterii erau ascunse sub banchetă, iar altele au fost puse bine pe un teren viran.

”În momentul coborârii din autoturism, uneia dintre femei i-a căzut o verighetă din metal de culoare galbenă, ridicată de către poliţişti. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că la data de 08.11.2017, în intervalul orar 07:00-11:00, persoane necunoscute, au pătruns prin efracție într-o locuința din Cluj-Napoca, de unde au sustras mai multe bijuterii din aur. La efectuarea percheziţiei autoturismului în cauză, poliţiştii au găsit în interior, ascuns sub bancheta din spate, un inel, asemenător celui căzut femeii, stabilindu-se că  cele două inele au fost sustrase din locuința amintită mai sus. Poliţiştii au mai descoperit alte bijuterii pe un teren viran din apropierea locului unde a fost interceptat autoturismul, stabilindu-se că și acestea au fost sustrase din aceeași locuință, fiind abandonate de către suspecţi”, mai precizează reprezentanții IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei cinci fiind reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere de arestare preventivă.

2 COMENTARII

  1. Au invadat și Ardealul,nu le-a ajuns Timișul. Olteni și moldoveni peste tot,hoți, tâlhari,criminali dar și șefi in instituții. Apostule îți vin aliații…

LĂSAȚI UN MESAJ