Cioloș dă vina pe Dâncu pentru un proiect de proportii

243

Platforma ”România 100”, fondată de Dacian Cioloş, susţine, referitor la informaţiile publicate de Ministerul Dezvoltării, că proiectul de Cod Administrativ nu a fost lansat în circuitul de avizare, nu a fost discutat şi nu a fost adoptat de Guvernul Cioloş şi că resposabilitatea pentru lansarea proiectului în dezbatere publică pe 8 noiembrie 2016 aparţine ”strict ministerului iniţiator”, condus la vremea respectivă de Vasile Dâncu.

”Doamna Shhaideh încearcă să ascundă sub umbrela Guvernului Cioloş doar lucruri care-i convin şefului. Guvernul Cioloş a adoptat multe acte normative bune pe care noua majoritate a ţinut cu orice preţ să le golească de conţinut pentru că deranjau. Conţinutul proiectului de Cod administrativ, în schimb, nu a fost asumat de guvernul pe care l-am condus”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook, postând şi o imagine cu mesajele ”Fake News, FactCheck”.

”Proiectul de Cod Administrativ, la care se lucrează încă din 2001, nu a fost lansat în circuitul de avizare, nu a fost discutat şi nu a fost adoptat de guvernul CioloşResponsabilitatea pentru lansarea proiectului în dezbatere publică pe 8 noiembrie 2016 aparţine strict ministerului iniţiator”, se arată şi într-o postare pe Facebook a platformei România 100.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ