Cireap o anchetează pe avocata Camelia Dan şi condamnatul ei soţ

1773

DNA Cluj o va folosi pe Anamaria Cireap (care la randul ei este ajutata de Vîtcă)pentru a-i ancheta pe cei doi soţi despre ale căror infracţiuni, Gazeta de Cluj a scris în mai multe rânduri. Potrivit vrăbiuţelor, în ultimele săptămâni au fost chemate la sediul DNA Cluj mai multe persoane ce le-ar fi facilitat soţilor Camelia şi Petru Dan efectuarea unor operaţiuni frauduloase şi evazioniste pentru fabrica de polistiren deţinută de aceştia.

Din nefericire pentru soţii Dan, procurorul ce va efectua cercetările penale este Anamaria Cireap, un personaj important din DNA care s-a făcut cunoscută prin rechizitorii faimoase ce mai tot timpul trec de camera preliminară.

Cum deja se ştie că Cireap exagerează cu legea şi de obicei impută suspecţilor şi fapte necomise, aşteptăm să vedem ce fapte mai adaugă finilor lui Ciorbă.

Denunţuri la dosar sunt. Extrasele se cont au fost obţinute şi ele. Iar interceptările abia acum încep. Să sperăm că, în pofida faptului că Cireap are o ură nemăsurabilă pentru infractori, nu se va lăsa intimidată de ”pilele” din Poliţie şi de la anumite Parchete din Cluj ale lui Dan Petru.


Materialul din aceasta pagina a fost un pamflet. Trebuie, asadar, tratat ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ